Prezentarea Academiei de fotbal LIONS FC BUCURESTI

Scoala de fotbal Lions FC Bucuresti se adreseaza copiilor si juniorilor cu varste cuprinse intre 5 – 16 ani dar si juniorilor U18 care evolueaza in Liga 5. Selectia si antrenamentele, sunt conduse de antrenori de specialitate, licentiati UEFA si absolventi de facultati de educatie fizica si sport cu specializarea fotbal, care dau dovada de profesionalism, pregatind sportivii in vederea participarii la competitii.

Lions FC Bucuresti este un club sportiv organizat in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000, organizatie nonprofit, afiliata la federatiile nationale pe ramura de sport. Scopul primordial al activitatilor noastre, este cel de promovare a sportului, a educatiei prin sport, de petrecere a timpului liber, obtinerea de performante sportive, canalizare a energiei copiilor in scopuri constructive, de marire a performantelor in plan scolar, formare de caractere puternice pe care societatea noastra se poate baza.

Lions Bucuresti FC x Coerver Coaching

Ne face o deosebita plăcere sa anunțam parteneriatul cu structura internațională Coerver Coaching.

CE ESTE COERVER COACHING?

Coerver Coaching este o organizație mondiala, care se ocupa cu dezvoltarea fotbalului de peste 39 de ani.

In anul 1984 Alf Galustian si Charlie Cooke (fostul mare jucator de la Chelsea Londra), au pus bazele Coerver Coaching. Cei doi fondatori istorici au pornit pe acest drum fiind ghidati de filosofia revolutionara despre fotbal a antrenorului olandez, Wiel Coerver – de unde si numele de Coerver Coaching. Metodologia celui din urma, a fost transformata de Galustian si Cooke in cea mai eficienta si necesara tehnica de fotbal, pe care sportivii practicanti ai fotbalului de atunci, si de astazi o folosesc pentru a-si creste performanta pe teren.

Elementul cheie al acestui tip de pregatire cu totul inovativ este dat de metodica de antrenament folosita, dar si de elementele tehnice care au in principal scopul de a creste capacitatea de concentrare, de reactie in contextul potrivit a jucatorilor in momentul jocului.

Ready, set, go!
Asa cum si-au propus inca de la inceput, atunci cand au hotarat sa dezvolte acest concept, Alf Galustian si Charlie Cooke, au reusit prin ideile si practicile promovate sa participe la „cresterea si dezvoltarea tinerilor fotbalisti, si la nasterea unor sportivi increzatori, creativi gata sa isi surprinda adversarii, si sa isi ajute coechipierii in situatii limita”.

Astazi Coerver Coaching este raspandit peste tot in lume, iar in 48 de tari se bucura de un adevarat succes. Conceptul si metodologia prevazute de Coerver Coaching au devenit globale, usor de aplicat si respectatate de toate cluburile cunoscute de fotbal de pe intreg globul.

Așadar și copilul dumneavoastră este norocosul care se poate bucura de stiinta din spatele marilor academii de fotbal din lume!

De ce sa alegi Lions FC Bucuresti?

Echipament sportiv
O baza moderna de antrenament si de pregatire
Terenuri moderne de antrenament si competitii
Un teren sintetic acoperit si incalzit pe perioada rece
Cantonamente de pregatire
Echipament sportiv
Participarea la competitii diverse

Conducerea tehnica

Director sportiv

Nume: Caliman STEFAN

Antrenor Coordonator

Nume: Boingiu Adrian

Documente utile

Galerie foto