Legitimare

Pentru a deveni membru al Scolii de Karate Lions Bucuresti trebuie sa te prezinti la antrenamentele clubului, conform programului.

AFC Lions Bucuresti este un club sportiv organizat in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000, organizatie nonprofit, afiliata la federatiile nationale pe ramura de sport. Scopul primordial al activitatilor noastre, este cel de promovare a sportului, a educatiei prin sport, petrecere a timpului liber, obtinerea de performante sportive, canalizare a energiei copiilor in scopuri constructive, de marire a performantelor in plan scolar, formare de caractere puternice pe care societatea noastra se poate baza.

Documentele necesare

Taxele percepute

Taxa pentru membrii rude gradul 1 (frati – surori) este redusa la valoare de 200 lei/luna/persoana.

In cazul in care din diverse motive (boala, alte cazuri) sportivul legitimat nu poate participa la antrenamente intr-o luna calendaristica, se va achita doar cotizatia de membru.

Pentru cazuri deosebite acordam burse partiale/integrale. Cererile pentru obtinerea bursei trebuie insotite de documente care adeveresc situatia (ex. parintii someri, alte cazuri speciale).

Echipamentul de prezentare insemnand: traning prezentare, bluza poliamid, tricou, bluza vant, jacheta matlasata, geanta si rucsac pot fi achizitionate contra cost.

Documente utile