20% din impozitul pe profit

AFC BLUE LIONS Bucuresti are ca scop promovarea educatiei prin sport, dezvoltarea armonioasa a tinerilor legitimati la clubul nostru si obtinerea de performante sportive. Suntem convinși că educația este cea mai puternică forță de transformare și dezvoltare a societății, iar prin proiectele noastre in fotbal si karate fudokan ne străduim să creăm o lume mai bună și mai sigură pentru toți.

Dacă și tu crezi în puterea educației si rolul sportului in societatea romaneasca, te invităm să ne susții prin donații, redirectionand procentul de 3,5% din impozitul pe veniturile obtinute si declarate pentru anul fiscal precedent sau sponsorizand cu 20% din impozitul pe profit (pentru societatile comerciale) catre clubul nostru.

Fiecare contribuție contează și ne ajută să continuăm proiectele noastre pentru a oferi o șansă mai bună copiilor, tinerilor legitimati la clubul nostru.

Fie că donezi o sumă mică sau mare, vei fi alături de noi în eforturile noastre de a transforma educația prin sport ca un vehicul spre marea performanta și de a face progrese reale în societatea noastră prin cresterea unor generatii mai sanatoase. Împreună putem face diferența și să susținem sportul romanesc, de a contribui la dezvoltarea Romaniei ca o tara moderna si educata.

Documente utile