Legitimare

Pentru a deveni membru al Scolii de Fotbal Lions Bucuresti trebuie sa te prezinti la selectie in una din perioadele de selectie stabilite de staff-ul nostru tehnic.

Lions FC  Bucuresti este un club sportiv organizat in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000, organizatie nonprofit, afiliata la federatiile nationale pe ramura de sport. Scopul primordial al activitatilor noastre, este cel de promovare a sportului, a educatiei prin sport, petrecere a timpului liber, obtinerea de performante sportive, canalizare a energiei copiilor in scopuri constructive, de marire a performantelor in plan scolar, formare de caractere puternice pe care societatea noastra se poate baza.

Documentele necesare

Taxele percepute

Taxa pentru copii rude gradul 1 (frati – surori) este redusa la valoare de 250 lei/luna (formata din 200 lei cotizatia de membru + 50 lei taxa fotbal).

In cazul in care din diverse motive (boala, alte cazuri) sportivul legitimat nu poate participa la antrenamente intr-o luna calendaristica, se va achita doar cotizatia de membru.

Pentru cazuri deosebite acordam burse partiale/integrale. Cererile pentru obtinerea bursei trebuie insotite de documente care adeveresc situatia (ex. parintii someri, alte cazuri speciale).

Echipamentul de prezentare insemnand: traning prezentare, bluza poliamid, tricou, bluza vant, jacheta matlasata, geanta si rucsac pot fi achizitionate contra cost.

Documente utile