Miercuri la ora 9 dimineata se incheie frumoasa experienta pe care cei doi jucatori de la Chelsea Bucuresti , Robert Melinte si Tufan Valentin au avut-o  in deplasarea lor in  Danemarca la Copenhaga. Aici, cei doi au avut ocazia sa participe la antrenamente alaturi deprima  echipa Under16 a clubului Brondby IF.

Cei doi vor zbura inapoi spre tara si viagra soft tabs spre clubul pe care il repezinta, unde cu siguranta vor avea de povestit colegilor atatea momente frumoase pe care le-au trait in aceste doua saptamani pe taramurile nordice.

Cei doi au ajuns aici cu doua saptamani in urma, fiind asteptati de fostul lor antrenor de la Chelsea Bucuresti, Dan Avraham, care este acum, unul din cei doi  antrenori principali ai echipei fanion U16 de la Brondby.  Primul obiectiv vizitat, a fost bineinteles, baza de antrenament  a echipei, care i-a impresionat in mod deosebit pe cei doi baieti. Vorbim de terenuri de antrenament sintetice si de iarba, in numar de …. 24! Un stadion de 5 stele, vestiare care pot gazdui cele 100 de echipe ale clubului, fete si baieti. Cafeneaua clubului, este locul unde parintii, antrenorii si copiii pot urmari meciuri televizate, manca sau socializa.

In zilele libere cei doi au vizitat  orasului Copenhaga dar si Danemarca, de la un

capat la altul. Deasemenea activitati precum pescuitul  sau bowlingul i-au facut sa aiba o sedere placuta.

Insa nu pentru asta au venit aici, ci pentru antrenamente si joc.

Astfel cei doi au efectuat o serie de 12 antrenamente, plus un meci de pregatire.  Ei s-au incadrat imediat, cu toate ca ceilalti jucatori vorbeau o limba neinteleasa de ei. Limba fotbalului fiind una internationala nu a durat mult ca cei doi sa se impuna si sa fie doi jucatori importanti ai echipei. Portarul Tufan s-a remarcat in mod deosebit, prin atitudine, forta fizica si determinare, fiind laudat in repetate randuri de antrenori si jucatori.

In meciul de pregatire cei doi au evoluat foarte bine si au aratat ca sunt aproape la fel de bine pregatiti ca si ceilalti jucatori ai acestei grupe de elita a clubului Brondby.  Ascest fapt ne da incredere ca la clubul Chelsea Bucuresti se lucreaza foarte bine si ca formam adevarati sportivi care ne pot reprezenta cu fruntea sus chiar si in afara tarii.

Este de mentionat faptul ca aceasta actiune,  prima de acest fel, ar putea deschide o colaborare de lunga durata cu clubul danez.  Este vorba de o parteneriat care va presupune  monitorizarea atenta a jucatorilor nostri de catre scouterii lui Brondby in vederea depistarii de talente.  Ne dorim ca  in viitor, clubul nostru sa dea primul jucator roman care sa joace pentru prima echipa de seniori a lui Brondby.

Vom reveni cu detalii legate de aceasta colaborare, si cu actiunile viitoare dintre cele doua cluburi.

Mai mentionam ca sunt si alti cativa jucatori care vor merge si ei la probe in Danemarca in prima jumatate a anului 2013.

A consemnat Dan Avraham.