Scoala de fotbal Chelsea Bucuresti efectueaza selectii pentru grupele 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003.

Relatii la tel. 0747016106 sau la suprafetele sintetice din Parcul Tineretului.

Scoala de fotbal Chelsea Bucuresti se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5- 14 ani. Selectia si antrenamentele, sunt conduse antrenori de specialitate care dau dovada de profesionalism si disciplina, pregatind copii in vederea participarii la competitii.

Chelsea Club Bucuresti este un club sportiv organizat in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000, organizatie nonprofit, afiliata la federatiile de specialitate din cadrul ANS. Scopul primordial al activitatilor noastre, este de promovare a sportului, a educatiei prin sport, petrecere a timpului liber, obtinerea de performante sportive, canalizare a energiei copiilor in scopuri constructive, de marire a performantelor in plan scolare, formare de caractere puternice pe care societatea noastra se poate baza.

Sectia de fotbal a clubului nostru isi propune selectia si pregatirea copiilor in vederea marii performantei, clubul asigurand conditii materiale si de pregatire:

  • Echipament sportiv;
  • Baze de antrenament si de pregatire;
  • Cantonamente de pregatire;
  • Antrenori de specialitate;
  • Participarea la competitii diverse si inscrierea in campionate

Pentru sportivii din tara asiguram contracost cazare si posibilitati de scolarizare in Bucuresti.

Accesul sportivilor la teren se poate efectua si cu microbuzul clubului. Traseul il puteti primi de la antrenorul fiecarei grupe sau de la antrenorul coordonator.

Antrenamente

Antrenamentele se efectueaza pe terenurile de iarba sintetica din Parcului Tineretului.

Taxe

  • Taxa de legitimare: 35 lei
  • Abonament/luna/3 antrenamente pe saptamana: 100 lei

Nota: Copiii selectionati care au aptitudini, dau dovada de seriozitate si au calitati reale, sunt scutiti de plata taxelor. In aceasta categorie mai intra si copiii care provin din familii fara posibilitati material. Copiii din centre de plasament sau ONG uri de profil, care doresc sa faca parte din grupele de copiii ale scolii noastre, sunt primiti in baza parteneriatului pe care ONG ul il poate incheia cu Chelsea Club Bucuresti

In perioada 1-7 februarie grupele de fotbal ale scolii noastre vor efectua un cantonament de pregatire la Eforie Nord.