Grupa 1997,  antrenor  Neacsu Viorel a intalnit duminica 28 octombrie aceeasi grupa de varsta de la CS Cautis pe terenul de la Sud Arena. A marcat pentru noi:   Tataru  Ciprian. A fost un meci pe care l-am  pierdut de o maniera categorica pe fondul  ratarilor incredibile si a lipsei de concentrare  a jucatorilor. Inca din debutul meciului, lipsa de concentrare si-a pus amprenta pejocul nostru, atunci cand Videnie Mihai, scapat singur cu portarul advers a ratat cu seninatate deschiderea scorului. Faza s–a repetat  doua minute mai tarziu avindu-l ca protagonist pe acelasi jucator. Ce a urmat…dezastru…

Adversarul  a iesit la joc si a profitat de o nesincronizare a fundasilor nostri reusind sa marcheze si  apoi sa–si mareasca avantajul. La  2–0  am fructificat o lovitura libera de la marginea careului, prin Tataru Ciprian si paream ca putem reveni in joc dar a urmat o noua ratare a noastra si  pe contraatac adversarii primesc un penalty usor acordat si scorul  pauzei se face 3–0.  La reluare am cazut total si   nemaipunand mari probleme in atac adversarul si–a marit avantajul la 6-1.

A fost un joc care  se poate inscrie la categoria “ online pharmacy asa nu” si  pe care jucatorii buy viagra 100mg nostri trebuie sa–l uite repede pentru ca urmeaza un alt joc greu si nu avem timp sa ne plangem in pumni.