Nota: In urma demersurilor efectuate s-a ajuns ca de comun acord sportivul Robert Melinte sa fie imprumutat pe o perioada de 2 ani la CS Comprestgym Bucuresti.

Incepand cu data de 6 martie 2012 sportivul Melinte Robert legitimat la Chelsea Bucuresti grupa 1997 este suspendat din activitatea competitionala pe o perioada de 2 ani.

Melinte Robert, dorit sau nu de Comprest Gim Bucuresti, s-a pregatit incepand cu data de 22 februarie la gruparea mai sus amintita dorind sa se transfere fara acordul nostru.

Comportamentul si maniera de abordare a acestei intentii, atat a sportivului cat si a Clubului Sportiv Comprest Gim, a condus la discutarea acestui caz in Biroul de Conducere al sectiei noastre de fotbal, propunerea de suspendare fiind aprobata de toti membrii. In afara masurii disciplinare luata impotriva sportivului Melinte Robert s-a mai hotarat ca Chelsea Club Bucuresti nu va mai invita si nici nu va mai participa la nici un joc amical cu urmatoarele cluburi care practica o politica de „racolare de jucatori” fara acordul cluburilor care formeaza si depun eforturi pentru a construi centre de copii si juniori:

  • Sportul Studentesc;
  • FC Juniorul;
  • CS Mircea Eliade;
  • Comprest Gim;

Totodata, unele din cluburile mentionate mai sus, mai utilizau baza noastra sportiva din Parcul Tineretului pentru antrenamente de pregatire a unor grupe. Incepand cu data de 6 martie accesul acestor grupe la baza noastra este STRICT INTERZIS.

Jocurile grupei 2002 din Campionatul Municipiului Bucuresti la Fotbal nu se vor mai disputa pe baza noastra sportiva. Comportamentul unor antrenori si conducatori de cluburi dar si a unor parinti, a condus la luarea acestei decizii. Ne cerem scuze pe aceasta cale celorlalti participanti la etapele din campionatul grupei 2002, care au apreciat investitiile facute de gruparea noastra si conditiile puse la dispozitie.

Hotarare nr 661/06.03.2012

In

conformitate cu Statutul Clubului Sportiv Chelsea Bucuresti, a Regulamentului de Ordine Interioara, a prevederilor Legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000 cu modificarile ulterioare,

In baza referatului nr 659/4.03.2012 si a Procesului Verbal nr 660/06.03.2012

se hotarastereplica watch sites review

  1. Suspendarea din activitatea competitionala pe o perioada de 2 (doi) ani calendaristici incepand cu data de 6.03.2012, a sportivului Melinte Robert legitimat la sectia fotbal – Chelsea Club Bucuresti, serie legitimatie 25215 eliberata de AMFB.

Prezenta hotarare este intocmita in trei(trei) exemplare si se va aduce la cunostinta sportivului si Asociatiei Municipiului Bucuresti de Fotbal in termen de 5 zile de la emitere.

Bucuresti 6 martie 2012

Presedinte

Prof. Constantin Calimanpolice watch replicacheap rolex replica