In etapa a 11 a grupei 1997 care a avut loc duminica 27 noiembrie, Chelsea Bucuresti a primit vizita celor de la SF. Pantelimon. Gazdele imbracate in echipament complet alb nu au avut un meci deosebit. Putem spune in acelasi timp ca si terenul de o calitate slaba a influentat oarecum  meciul mai slab al echipei noastre, Chelsea.

Cu toate acestea baietii au luptat atat cat au putut fiecare, unii mai mult, altii mai putin… reusind o victorie la limita acasa, 3-2, dupa un meci deosebit de incordat.

Scorul a fost  deschis la inceputul partidei prin Videnie, care la o inbulzeala in careul advers, inscribe cu soldul in urma unui corner.

Oaspetii marcheaza si ei pana la pauza, egaliand printr-o faza foarte  frumoasa venita de pe partea dreapta a terenului.

In repriza a doua Chelsea marcheaza din nou pentru 2-1 prin Videnie cu capul, pentru a fi din nou egalati de Sf. Pantelimon.

Ai nostri incep sa lege cateva pase in atac si in urma unei lovituri libere de la 24 metri, usor acordata de arbitrul de centru, Angelescu marcheaza printr-un

sut de toata frumusetea, la vinclul portii adverse.

Desi mai avem o bara si o ocazie prin cele doua lovituri libere executate de Videnie, scapam pe final de joc de un gol gata facut al adversarilor care ar fi putut restabili din nou  egalitatea.

Au jucat:

Tufan, Vasile, Serban, Melinte, Ion, Putinei, Angelescu, Bosoi, Turcu, Dinache, Videnie

Rezerve:

Cretu, Voinea, Ionita, Dinica

S-au remarcat: Videnie, Melinte, Serban, Ionita, Ion