Sambata, 24 septembrie, echipa de juniori 97 ai clubului nostru, a disputat cea de a doua etapa de campionat, de data aceasta pa teren propriu contra Cautis Bucuresti.

Forma buna din ultimul meci de campionat i-au facut pe baietii nostri sa spere la un rezultat bun.

Insa urma sa evoluam contra unei echipe care activeaza de cativa ani in seria a doua valorica si care a incheiat sezonul trecut pe locul doi.

Iar cei de la Cautis nu s-au sfiit sa inscrie inca de la inceputul jocului. 1-0 in minutul 7, gol inscris din urma unei centrari de pe partea dreapta.

Totusi jucatorii nostri, mobilizandu-se, inscriu golul egalarii cu putin inainte de sfarsitul primei reprize prin Videnie Mihai.

In cea de-a doua repriza am intrat oarecum relaxati, ceea ce a facut ca intr-un timp foarte scurt oaspetii sa inscrie de doua ori, scorul devenind 3-1 pentru Cautis.

Jucatorii lui Chelsea nu depun armele, ci din contra, ei pornesc cu mult curaj la atac, crezand tot timpul ca mai pot intoarce rezultatul. Aceasta mentalitate de invingatori s-a dovedit a fi benefica, fiindca dupa atacuri consistente reusim sa inscriem de doua ori prin Dinache si Angelescu. Nu mult a lipsit sa inscriem chiar si golul victoriei, dupa egalare noi ramanand in continuare echipa care a atacat pana la fluierul final.

Un meci superb, cu mult suspans, cu multe faze de poarta, ratari si bare. Nu ne ramane decat sa-i aplaudam si noi pe baietii nostri asa cum au facut -o si cei cativa zeci de spectatori la acest joc,

Au jucat: Tufan Ionut- Cretu Minel, Serban

Andrei, Dinache Marian, Melinte Robert Ion Francis, Angelescu Adi, Dinica Eduard, Putinei Alexandru, Arteni Iulian, Videnie Mihai.

Rezerve: Voinea Dany si Bosoi Killy.