Un antrenor specializat pe lucrul cu copiii prescolari care iubesc fotbalul, asa cum este Marian Sultana, are stiinta atragerii micutilor viitori fotbalisti la clubul Chelsea.

O dovada concreta: din mai, cand au inceput selectiile la grupa 2004-2007, si pana in prezent, el a strans nu mai putin de 33 de copii, organizati pe 3 categorii de varsta (2004-2005, 2006-2007, mai mici de 2007), care vin cel putin de 3 ori pe saptamana la antrenamente. Altii chiar de mai multe ori! Si asta pentru ca, daruit profesiei, antrenorul Sultana isi pliaza programul personal pe posibilitatile de timp ale copiilor, de fapt ale parintilor acestora ajungand sa efectueze cate opt antrenamente saptamanal, inclusive sambata si duminica.

Astfel, ei cresc de la o zi la alta, precum voinicii din povesti. Ti-e mai mare dragul sa-i vezi, frumosi, sanatosi, voiosi, toti aratand splendid in costumele de antrenament cu sigla Chelsea Bucuresti in piept, cu ce dragoste si pasiune participa la antrenamente. Asta si datorita calitatilor

pedagogice ale antrenorului, care stie cum sa-i atraga la joc, sa-i ambitioneze, dar mai important deact toate – sa-i invete fotbal.

Deja cativa copii, precum Andrei Barbu, Moamer Accil, Alex Bobocea etc, se apropie de valoarea grupei mai mari, respectiv 2003, care participa la campionatul municipal.

Ceea ce este de remarcat, selectia la aceasta grupa, ca de altfel la toate celelalte grupe ale clubului, este deschisa permanent.

Marian Sultana si Chelsea Club Bucuresti asteapta copii in continuare, pentru inscrieri in lunile ce urmeaza care vor aduce nu doar antrenamente, ci si meciuri de fotbal adevarat, cu alte echipe, pentru acomodarea cu regulile jocului.