CHELSEA 2003

Invingatoare in toate jocurile

Este vorba despre turneul organizat in aceasta minivacanta de luni pana joi, de Catalin Danilescu, care s-a comportat lipsit de fair-play la turneul organizat de el insusi si la care s-a propus sa castige cu orice pret.

Asa s-a facut ca, dupa ce a incasat un 2-10 de la copiii lui Viorel Neacsu si a vazut ca, prin egalul de 4-4 cu Concordia Chiajna si victoriile cu 10-2 cu CS C. Danilescu si 3-2 cu Sportul Studentesc ramanea xenical side effects in afara finalei, a decretat a doua zi meci castigat de echipa sa cu 3-0 in partida cu micutii nostri fotbalisti. Motivul invocat de acesta a fost ca echipa noastra a folosit un copil cu o luna mai mare decat limita de varsta permisa in acest turneu. Ridicol!!!

Chiar daca  a reusit prin acest tertip sa-si duca echipa in finala, castigatorii morali au  fost tot jucatorii de la Chelsea, care au jucat incantator, surclasandu-si toti adversarii si scotiand la rampa un golgeter authentic, Sorillos, care a inscris nu mai putin de 13 goluri din 17 cate a marcat Chelsea la acest turneu.

Felicitari!

Au jucat: Lazar- Cazanescu, Raul Raducan, Stoica, Sorillos, Constantin.