Marti 23/02/2021 incepand cu ora 22.00, ChelseaFC intalneste pe Nationala Arena la Bucuresti pe Atletico Madrid, in 16st UEFA Champions League.

Urmare a regulilor de circulatie si acces impuse de situatia pandemica in Spania, cele doua cluburi au convenit de comun acord ca jocul gazda care trebuia sa se dispute la Madrid sa se joace la Bucuresti, urmand ca returul sa se joace la Londra pe 17  martie.

Pentru noi bucurestenii, este o mare onoare sa avem un meci de asemenea nivel pe National Arena. Din pacate, jocul se va disputa fara spectatori.

Chelsea Bucuresti este alaturi de leii de la Londra si ureaza mult succes lui Thomas Tuchel in lupta pentru un loc in sferturile de finala a celei mai importante competitii intercluburi din Europa.

ChelseaFC (43pct) vine dupa un egal (1-1) obtinut in deplasare in Premier League, in fata celor de la Southampton (locul 13), rezultat care-I mentine in lupta pentru podium alaturi de Manchester City (56pct), Manchester United (46pct) si Leicester City(46pct).

Atletico a pierdut duminica cu 2-0 in fata celor de la Levante, inregistrand prima infrangere din 1 decembrie 2019.

Tomas Tuchel venit recent de la PSG, incerca sa impuna un joc mai ofensiv  jucatorilor sai si o disciplina tehnico-tactica dupa sistemul nemtesc. Le uram mult succes baietilor de la ChelseaFC si o calificare in runda urmatoare pe 17 martie la Londra.

Partida va fi transmisa pe Digisport si Telekomsport si va fi condusa de o brigada de arbitri din Germania cu Felix Brych principal, Assistant referees Mark Borsch si Stefan Lupp, Fourth official Christian Dingert, Video Assistant Referee Marco Fritz, Assistant Video Assistant Referee Sascha Stegemann.