Daca nationala U21 are un parcurs frumos la CE U21 si s-a calificat in semifinala unde va intalni Germania, leii de la Chelsea Bucuresti au participat in perioada 17-25 iunie 2019 la editia a 8 a a trofeului Nessebar CUP care a avut loc in Bulgaria, care a avut parte de o participare international si o organizare foarte buna.

In prima zi Chelsea Yellow 2009 a remizat cu 1-1 in fata celor de la FC Neman Grodno, iar Chelsea Blue a castigat cu 3-1 in fata celor de la  FC Grodno.

In cea de a doua zi, Chelsea Yellow2009 s-au impus cu scorul de 4-1 in fata celor de la FC Ticha Varna. Cealalta echipa Chelsea Blue2009 s-au impus la scor ( 9-1) in fata celor de la  FC Pirin Razlog.

Alte rezultate:

Ziua a 3 a: Chelsea Yellow2009 vs Desna Chernicov2009 0-3, Chelsea Blue2009 vs FC Nessebar 1-2

Desi au pierdut, tinerii lions au jucat un fotbal frumos in ambele meciuri, dar din păcate se câștiga pe goluri. Partea buna este ca s-au calificat in semifinala!

Ziua a 4 a: Chelsea Yellow2009 vs Radici Pirod: 3-3(2-4)

Semifinala:  Chelsea Blue2009 vs FC. Nessebar 3-1

In ziua a 4 a leii au avut parte de meciuri foarte frumoase, in care s-au vazut calitatile unor jucatori remarcati de toata audienta. In primul meci băieții au fost conduși cu 0-2, pe fondul unui arbitraj potrivnic. In cea de a doua repriza, leii au jucat senzațional, reușind sa iși domine adversarul și sa reducă din handicap, ba chiar sa și inscrie pentru 4-3. Arbitrajul care s-a dovedit clar impotriva noastra, bineinteles ca a anulat acest gol si la penalty echipa din Serbia a câștigat.

In semifinala, leii și-au arătat valoarea și au reușit sa gestioneze foarte bine jocul dar și emoțiile, reușind sa se impună cu 3-1 si sa se califice in finala mare!

Ziua: 5

In finala, Chelsea Blue2009 sa impus in fata celor de la FC Kherson Ukraina cu scorul de 2-0, intr-un meci foarte frumos in care am întâlnit un adversar bun, cu o medie a taliei peste a noastră, preocupați de joc si concentrati. Leii au fost fantastici iar galeria senzaționala.

,,Una peste alta a fost o experiența foarte frumoasa pentru băieții noștri, turneul a fost foarte bine organizat, terenurile de iarba foarte bune, adversarii au fost de toate nivelurile, dar cel mai important este ca am experimentat fotbalul intr-un mediu total străin, cu adversari din diferite tari și arbitri care au fost împotriva noastra. A fost o experiența foarte frumoasa și speram sa mai ajungem și pe alte meleaguri unde sa lăsam un mesaj frumos’’ ne-a declarant antrenorul Stefan Caliman.

Forța Chelsea! HAI ROMÂNIA!