De trei ani micii fotbaliști nascuti in 2010 de la Chelsea Bucuresti, reușesc sa fie prezenți pe podium. In sezonul 2016&2017 au reușit sa câștige primul lor titlu municipal, după care in sezonul 2017&2018 au devenit vicecampioni municipali după ce au ratat titlul la 1 singur punct diferența fata de locul 1.
Așadar, ne-am propus ca in sezonul 2018&2019 sa devenim ceea ce meritam sa fim, CAMPIONI MUNICIPALI!
A fost un sezon foarte frumos dar și dificil, deoarece am suferit pierderea a unor colegi, însă întreaga echipa a gestionat foarte bine situația și au reușit sa se redreseze și sa câștige campionatul cu următorul bilanț: 30 de meciuri, 27 de victorii, 1 egal și 2 înfrângeri.
In toate aceste meciuri băieții au reușit sa inscrie 195 de goluri și sa primească doar 35.

Pentru cei care nu faceți parte din fenomenul sportiv dar totuși doriți sa va aduceți copilul către sport sau citiți acest articol trebuie sa înțelegeți ca acești mici gladiatori au participat intr-un sistem competițional care a durat 7 luni.

In tot acest timp, indiferent de conditiile atmosferice, acești băieți in fiecare săptămâna s-au implicat exemplar la fiecare antrenament iar in fiecare weekend s-au comportat excepțional la fiecare meci.

A fost un campionat cu o semnificație aparte deoarece a fost ultimul an competițional in sistemul de 4vs4 sau 5vs5.
Dorim doar să subliniem faptul ca a fost o competiție foarte frumoasa cu multe echipe care au crescut de la meci la meci și au dat dovada de un nivel bun fotbalistic, dar cel mai frumos lucru a fost ca de cele mai multe ori, depasind implicarea emotionala a parintilor,  s-a dat dovada de mult fair play, ceea ce este un aspect foarte îmbucurător!

Dorim sa le mulțumim pe aceasta cale tuturor adversarilor noștri din acest an, pentru faptul ca au reușit sa ne stimuleze și sa ne pregătim mereu la parametrii maximali. Dorim sa le mulțumim părinților pentru sprijinul acordat copiilor lor, dorim sa mulțumim întregului staff al clubului nostru, fără de care nu am fi reușit sa ajungem la aceasta performanța.

Mulțumim sportivilor noștri pentru perseverenta și dragostea pe care o poarta pentru acest sport superb!
Felicitari tuturor! Este al treilea an in care am reușit sa dominam fotbalul bucureștean la aceasta categorie de vârsta!

Felicitam pe aceasta cale și pe antrenorul grupei, Stefan Caliman, care a reușit deosebita performanța sa fie cel mai tânăr antrenor care a reușit sa câștige 2 titluri municipipale și 1 titlu de vicecampion municipal pana in vârsta de 24 de ani!

Bravo leilor! Forța Chelsea!