Grupa de 2010 a clubului Chelsea București a participat in perioada 21-25 august 2018 la E-ON Kinder Cup eveniment organizat la Târgu Mures, una dintre cele mai puternice competiții de fotbal juvenil din România.

Bilant rezultate in prima zi a turneului E-On Kinder Cup 2018:

Chelsea București 2 vs Juniorul Aiud: 1-3

Chelsea București 1 vs Kinder Tg.Mures: 7-1

Chelsea București 2 vs FCSB1: 4-3

Chelsea București 1 vs FCSB2: 10-0

Chelsea București 1 vs Tâmpa Kids Brașov: 7-0

Chelsea București 2 vs Best Kids Reghin: 1-3

Chelsea București 1 vs Academia Mureșul: 6-2

Bilant a doua zi a turneului E-On Kinder Cup 2018:

Chelsea București 2 vs Kinder 2011: 4-0

Chelsea București 1 vs InterGalaxy: 5-4

Chelsea București 2 vs InterStar Sibiu: 0-3

Chelsea București 1 vs Academia U-Luceafărul: 3-2

Dupa doua zile de fotbal intens pe o caldura torida, am reușit sa ne calificam in semi-finala. De asemenea au debutat 2 pitici de la grupa de 2013, copii care cu au facut fata cu brio tensiunii jocului, unul dintre ei contribuind si la construcția unui gol.

Bilant a treia zi la E – On Kinder Cup2018:

A doua”echipa a clubului a reușit sa termine in grupa A pe locul 4, după victoria împotriva celor de la C.S Luceafărul Cluj cu scorul de 2-0. Acestia au întâlnit tot pe C.S Luceafărul Cluj 1 in jocul de clasament unde au avut un joc foarte bun, însă, oboseala și-a spus cuvântul.

Chelsea 1 a reușit sa se impună împotriva celor de la Juniorul Aiud in semi-finala cu scorul de 2-0, iar in finala mare am reusit sa prestam un joc spectaculos si sa-și înfrângă oponenții de la InterGalaxy cu scorul de 2-1.

Așadar, campionii ediției E-On Kinder Cup2018 la categoria 2010, de la Târgul Mures sunt fotbaliștii de la Chelsea Bucuresti!

De asemenea, atacantul nostru David Avram, a reușit sa obțină gheata de golgeter prin marcarea a 23 de goluri in acest turneu. Felicitări David!

Felicitări tuturor participanților, felicitări copiilor din cadrul clubului nostru pentru prestația sportiva de care aceștia au dat dovada. Nu a fost ușor, foarte multe jocuri pe o caldura greu de suportat.

Felicitări și mulțumim grupului de părinți pentru susținere și felicitări organizatorilor pentru susținerea și organizarea acestui turneu.
Le uram succes și grupei de 2011 care urmează sa vina saptamana viitoare in Târgu Mures la E-On Kinder Cup2018!

Bafta copilași! Sa va distrați și sa vă bucurați de fotbal!