Grupa de 2010 a clubului Chelsea București a participat in perioada 21-25 august 2018 la E-ON Kinder Cup eveniment organizat la Târgu Mures, una dintre cele mai puternice competiții de fotbal juvenil din România.

Avem o generatie 2010 de copii talentati, iar dintre ei atacantul  David Avram, a reușit sa obțină gheata de golgeter prin marcarea a 23 de goluri in acest turneu. Felicitări David!

Chelsea Bucuresti a reușit sa se impună împotriva celor de la Juniorul Aiud in semi-finala cu scorul de 2-0, iar in finala mare am reusit sa prestam un joc spectaculos si sa-și înfrângă oponenții de la InterGalaxy cu scorul de 2-1.

Așadar, campionii ediției E-On Kinder Cup2018 la categoria 2010, de la Târgul Mures sunt fotbaliștii de la Chelsea Bucuresti!

Felicitări tuturor participanților, felicitări copiilor din cadrul clubului nostru pentru prestația sportiva de care aceștia au dat dovada. Nu a fost ușor, foarte multe jocuri pe o caldura greu de suportat.

Felicitări și mulțumim grupului de părinți pentru susținere și felicitări organizatorilor pentru susținerea și organizarea acestui turneu.
Le uram succes și grupei de 2011 care urmează sa vina saptamana viitoare in Târgu Mures la E-On Kinder Cup2018!

Bafta copilași! Sa va distrați și sa vă bucurați de fotbal!