In perioada 5-10 august 2018 copii de la scoala de fotbal Chelsea Bucuresti, au participat la un cantonament de pregatire organizat in judetul Valcea la Pensiunea Fratii Jderi, din localitatea Pascoaia pe maulul Lotrisorului, intr-o zona de o frumusete unica.

Atat copiii cat si parintii prezentii, au avut ocazia sa se bucure de soare si voie buna, de bucatele culinare ale zonei si ospitalitatea celui care a dat viata acestui concept Fratii Jderi, Cezar Cotescu.

Cezar Cotescu este un vechi prieten al clubului nostru, fiind practicant de karate traditional, architect si mare iubitor de natura si miscare. In nebunia lui, a reusit sa faca din acest loc mirific un colt de rai, o oaza in care poti asculta linistea si sa te uiti la cer fara sa obosesti.

In prima zi ne-am trezit devreme, am jucat fotbal, am urcat pe munte sa găsim cascada unde sa facem baie. Din păcate, urmare a unei perioade mai secetoase dar si a ,,mainii omului distrugator de padure’’ cascada nu mai avea multa apa. A fost in schimb o experiența frumoasa, ne-am îmbăiat si am parcurs 18km dus-intors, intr-un ritm de army squad. Dupa amiaza, dupa un pranz copios, am jucat din nou fotbal și ne-am distrat, profitand de frumusetea naturii si piscina.

,,Este prea frumos, nu mai vrem sa plecam. Iarba prea verde și mingea curge prea lin iar priveliștea este de basm, bucătăresele prea talentate iar tot ceea ce înseamnă Fratii Jderi este de vis. Ne-am trezit, ne-am antrenat, am mâncat, am mers sa facem o plimbare pe Olt după care am fost primiți cu mâncarea pe masa. Cine nu mănâncă tot din farfurie trebuie sa facă 20 de flotări!’’ – Stefan Caliman /antrenor.

A fost o saptamana incarcata, plina de amintiri frumoase, de care ne vom reaminti peste ani.

Multumim parintilor si gazdelor noastre pentru ospitalitate.

Urmeaza E-ON Kinder Cup la Tg. Mures!