030716_ilv_53244_sursa_e-lw

Clubul nostru s-a prezentat de asemenea, prin grupele de 2007 si 2009. Acestea au prestat un joc deosebit. Grupa de 2007, coordonata de catre antrenorul Dan Avraham, a avut un parcurs ascendent, reușind sa câștige grupa, clasându-se pe locul 1. Echipa a dat dovada de știința jocului si de o dorința nebuna de-a câștiga.

Dan Avraham: ” A fost un turneu frumos, puternic, cu echipe care si-au dorit victoria. Am jucat un fotbal frumos, deștept, plăcut ochiului, copiii au dat tot ce au putut din ei, insa atat am putut. Este o performanța, având in vedere lotul de 10 copiii pe care il avem. Sunt foarte mândru de ei si le apreciez devotamentul de care au dat dovada. Pe aceasta cale țin sa anunț ca porțile ne sunt deschise si ca-mi voi împărtăși toata cunoașterea acumulata in anii mei de antrenorat asupra elevilor mei ce doresc a evolua in acest sport.”

010716_ilv_47111_sursa_e-lw

Grupa de 2009, echipa coordonata de antrenorul Caliman Stefan a avut un parcurs interesant. Aceasta grupa este reprezentata de copii majoritari născuți in anul 2010, micuții fotbaliști au jucat la o categorie de vârsta mai mare, acest aspect nu i-a oprit insa sa iasă la joc si sa încerce sa obțină victoria.

Căliman Stefan: ” Sunt foarte mândru de toată echipa, au arătat ca au caracter si ca iubesc acest sport. Nu s-au lăsat copleșiti de situație si au luptat in permanenta. Este o lecție pentru noi toți ce s-a întâmplat. Aceasta înfrângere ne-a motivat si ne-a trezit putin. Poate am tratat toate jocurile superficial, crezând ca suntem favoriți, deoarece in ultima perioada rezultatele au fost de partea noastra, însă, sportul rege ne-a mai dat o lecție. Trebuie sa fim perseverenți in continuare si sa ne antrenam ca pana acum. Jocul a fost unul bun, însă diferența de vârsta si-a spus cuvântul. Felicitări copiiilor pentru bărbăția de care au dat dovada. Am pierdut, însă, am pierdut onorabil.”

020716_ilv_50691_sursa_e-lw

Parcursul grupei
010716_ilv_47367_sursa_e-lw

1.Chelsea Bucuresti2007:

Chelsea Bucuresti vs Celtic Bucuresti: 1-1.

Un meci de incalzire a fost pentru noi, am intrat in teren destul de timorați, insa, am dominat tot meciul dar din păcate am reușit sa obținem un punct.
Chelsea Bucuresti vs Juventus Bucuresti: 9-2.

Am dominat de la început pana la sfârșit, ne-am creat ocazii si le-am fructificat, am jucat un fotbal decent putem spune, insa, potențialul maxim nu l-am atins.
Chelsea Bucuresti vs ASVB Snagov: 8-0

A fost tiki-Taka marca Chelsea Bucuresti de la început pana la sfârșit, am pasat, ne-am distrat si am dominat, iar rezultatul final spune totul.

010716_ilv_47258_sursa_e-lw
SEMI-FINALA:

Chelsea Bucuresti vs Young Tigers: 7-1

Un meci in care am dat totul, am demonstrat ca suntem peste adversarul nostru detașați, am arătat ca știm fotbal si avem potențial. Ne-am depășit fricile si tracul a dispărut complet, ne-am distrat mereu si am câștigat la pas.

010716_ilv_47248_sursa_e-lw

FINALA-MARE:

Chelsea Bucuresti vs Panda Juniors: 2-3

A fost un meci greu, nu din cauza adversarilor ci mai mult din cauza factorilor externi. Nu vrem sa ne plângem, insa este un adevăr. Ora neprielnică pentru joc, mai exact ora 15:00 in luna Iulie nu e tocmai prielnica pentru un joc cu o intensitate atat de mare. Copiii au intrat in meci cu bateriile la jumătate, având in vedere jocul prestat in Semi-finala. Am intrat la pauza cu scorul de 2-0 pentru noi. In a doua repriza am căzut fizic si apoi psihic. A fost greu sa ne revenim si din pacate am pierdut finala. Nu-i nimic, am arătat ca știm fotbal si ca suntem o echipa unita si cu dragoste pentru jocul rege. GO CHELSEA BUCURESTI! BLUE IS THE COLOR !

030716_ilv_55371_sursa_e-lw

030716_ilv_55384_sursa_e-lw

Parcursul grupei Chelsea Bucuresti2010:
020716_ilv_50934_sursa_e-lw

Chelsea Bucuresti – Celtic Bucuresti : 2-5

In prima repriza grupa Chelsea Bucuresti 2010 a intrat la pauza cu un avantaj de 2 goluri, însă, a doua repriza a fost a celor de la Celtic Bucuresti, reușind sa ne egaleze intr-un timp foarte scurt. Am cedat psihic dupa cele 2 goluri primite in aproximativ 5 minute. A fost greu sa ne revenim si din pacate am pierdut.

020716_ilv_50859_sursa_e-lw

Chelsea Bucuresti – Academia Sport Team: 2-2

Poate unul dintre cele mai echilibrate meciuri din Grupa B, scorul a fost deschis de catre cei de la Academia Sport Team. Imediat dupa golul primit, reușim sa egalam iar in a dou repriza intram in avantaj. Scorul era de 2-1 pana când, in ultima faza a jocului, prietenii noștri de la Academia Sport Team reușesc sa înscrie dintr-o lovitura liberă. Scorul final se termina 2-2.

020716_ilv_50993_sursa_e-lw

Chelsea Bucuresti – Arsenal Bucuresti: 1-2

Acest meci a fost un derby in adevăratul sens al cuvântului. Dupa 2 înfrângeri suferite a venit acest meci greu. La categoria de vârsta 2009 (8-7 pentru Chelsea Bucuresti2010) si (7-1 pentru Chelsea Bucuresti2010). Echipa celor de la Arsenal Bucuresti si-au fixat următorul obiectiv: sa obțină victoria. Meciul a fost unul echilibrat, insa ocaziile au aparținut echipei noastre. Dupa o sumedenie de ratări, acestea s-au întors împotriva noastră, primind gol in ultima parte a jocului. Finalul meciului s-a terminat in jumătatea adversa. Din păcate nu am reușit sa obținem victoria.

Felicitări echipelor participante pentru prestație si pentru devotamentul de care au dat dovada.

Mulțumim parinților pentru susținere, înțelegere si apreciere ! Go Chelsea Bucuresti !

020716_ilv_50999_sursa_e-lw