5502ac5bb4ce5_5502ac5bb4d4aChelsea Club Bucuresti va organiza in perioada 01 – 03 iulie turneul de minifotbal la grupele de varsta 2009 si 2007. Pentru prima data in Romania la un turneu de minifotbal organizatorii vor dispune pe marginea terenului de panouri led pentru reclame si spoturi publicitare, asemeni marilor competitii, iar copiii vor beneficia de aparitii la televizor.

Imagini de la cele mai spectaculoase meciuri vor fi difuzate la stirile sportive. La competitie vor participa 8 echipe la fiecare categorie de varsta, impartite in doaua grupe. Turneul se va desfasura dupa sistemul “cel mai bun” din grupa, urmat de semifinale si finale. Programul va fi afisat pe site cu trei zile inainte de inceperea competitiei.

Valoarea premiilor este de 2500 de euro, cuprinzand cate doua tricouri de antrenament pentru fiecare jucator de la primele trei echipe clasate, sac cu mingi, cupe, medalii si diplome la ambele categorii de varsta. Premiile vor fi acordate de doi dintre jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei.