_MG_1240Sambata 5 aprilie 2014, grupa 1997 antrenata de prof. Costel Olteanu, a disputat pe teren propriu cea de a patra etapa a campionatului impotriva echipei  FC Voluntari. Pe o vreme destul de friguroasa, meciul a inceput in jurul orei 10:00 pe terenul de la Bragadiru.

Chelsea incepe meciul in forta, cu multe ocazii la poarta adversa si dupa 7 minute de joc primeste un penalty care a fost executat de Angelescu Adrian,  dar din nefericire, mijlocasul stanga nu reuseste sa deschida scorul.

Chelsea continua sa practice acelasi joc ofensiv, fara sa dea adversarului vreo sansa de a patrunde in jumatatea npastra si pe la jumatatea primei reprize, Angelescu se revanseaza si inscrie un gol dintr-o actiune pe partea stanga.

In cea de a doua repriza, diferenta de pregatire fizica se face simtita si Chelsea domina complet meciul,  reusind sa isi creeze ocazii la poarta adversa prin Ionita Vlad si Dinu Sorin, iar apoi reusind sa inscrie  2 goluri prin Pandele Sorin si Dobre Mihai.

Scor  final, Chelsea 3 – Voluntari 0.

Pentru Chelsea au jucat: Dalin Munteanu, Cretu Minel,Serban Andrei,Vlasceanu Mihai, Ionita Vlad, Niculescu Marius, Dinu Sorin,Ionita Alexandru, Angelescu Adi, Arteni Iulian si Dinache Marian.

Au mai intrat: Pandele Sorin, Nastase Niculae, Dobre Mihai si Ilie George.