IMG_2868Sambata 18.04.2013, grupa 1997 ChelseaFC Bucuresti  a intalnit in deplasare  pe baza sportiva din localitatea Rosu,  pe CS Concordia Chiajna, joc care a contat pentru Campionatul Municipiului Bucuresti seria 1. Jucatorii pregatiti de prof. Costel Olteanu au facut un joc foarte bun invingand cu scorul de 4-2 practicand un fotbal frumos, placut publicului prezent.


Desi echipa gazda se astepta la un meci usor, tinand cont de jocul din turul campionatului incheiat cu scorul de 7-0 in favoarea lor, jucatorii nostri au dovedit un real progres, impunandu-se printr-un joc foarte frumos, devansandu-i la toate capitolele.

Meciul  a inceput printr-o perioada de dominare a fotbalistilor de la Chelsea, ratand trei   ocazii foarte mari prin Iulian Arteni,  din situatii de unu la unu cu portarul advers, pe fondul de joc foarte bun al oaspetilor, gazdele buy cheap viagra online au profitat de o neatentie a apararii si au reusit sa deschida scorul in minutul 30. Zece minute mai tarziu Angelescu Adrian, reuseste sa egaleze dintr-o faza fixa, cu un sut sub bara transversal, la pauza scorul fiind egal 1-1.
Repriza adoua  a inceput  foarte echilibrata, Concordia reusind sa treaca in avantaj dintr-o faza fixa.
Din acel moment Chelsea Bucuresti a inceput sa controleze jocul, sa-si creeze foarte multe ocazii.
Introdus inspirat in minutul 65 de catre antrenorul C. Olteanu, Marian Dinache a reusit sa marcheze la prima atigere a balonului printr-un sut din unghi, cateva minute mai tarziu Angelescu Adrian,  in urma unor trei driblinguri consecutive marcand in poarta gazdelor, aducand in ajantaj echipa vizitatoare.
Intr-o totala dominare a oaspetilor arbitrul a acordat o lovitura de pedeapsa  in urma unui fault dur, iar Gojnea Alin a transformat cu siguranta, stabilind astfel scorul final de 2-4.
Bravo Chelsea!