Chelsea Bucuresti – grupa 1997, antrenata de  Neacsu Viorel a intalnit astaziin deplasare  pe terenul Sud Arena pe cei de la 3Kids Sport pe care i-a surclasat cu 3-2. A marcat Videnie de 3 ori.

Partida dificila in compania unei echipe ambitioase – cu jucatori de valoare –  care s–a distrat cu cei de la Rapid, lucru care si-a pus amprenta pe  modul in care au inceput meciul jucatorii nostri.

Am inceput meciul timorati  si cu frica de ultimile rezultate ale adversarului, care a profitat si dupa numai 7 minute conducea cu 2 – 0.

Dar spre norocul nostru si de aceasta data  2-0  s–a dovedit un scor periculos.

Impulsionati din tribuna si de pe banca de rezerve, ai nostri au pus treptat stapanire pe joc, si pe fondul unei dominari

categorice al echipei noastre, a iesit la rampa Videnie Mihai care  pe contraatac a reusit sa inscrie, lucru care i-a mai reusit de inca doua ori reusind hattrick- ul.

Scorul putea fi mai categoric in favoarea noastra daca jucatorii nostril nu se intreceau in ratari, singuri cu portarul advers. Am incheiat meciul in avanposturi, cu dorinta de a mai marca, cu pofta de joc si iata ca dupa un debut de campionat cu doua infrangeri la scor, echipa noastra leaga doua victorii la rand si pare ca si-a gasit ritmul.

De remarcat intreaga echipa pentru jocul prestat.

Bravo baieti!