In weekendul trecut ( 6-7 octombrie), a avut loc etapa a 3 a in Campionatul Municipiului Bucuresti la fotbal.

Chelsea Bucuresti grupa 1999-2000 antrenata de prof Tufan Mihai a invins in deplasare pe terenul Electroaparataj cu 6-2 pe CS Automatica. Au marcat Dinica Cristian  (2), Metin Orhan (2) si cate un gol Grigoras Alberto si Morar Gabriel. Joc bun al elevilor nostri care au dominat partida de la un capat la celalalt si care beneficiaza mai nou de aportul unor copii talentati care vor sa-si confirme valoarea si sa se impuna in fata titularilor de drept.

Grupa 1997-1998 antrenata de Viorel Neacsu a jucat in deplasare pe terenul Energoutilaj cu FC Rapid. Joc bun facut de Chelsea, dar am platit tribut  lipsei de concentrare pe final de meci cand la un fault inexistent vazut doar de arbitru central am primit gol la o faza care nu anuta nimic. Rapid-Chelsea 2-1. Pentru Chelsea Bucuresti a marcat Videnie dintr-o actiune plecata din propriul

careu.

Grupa 2003 antrenata de Neacsu Viorel a jucat duminica pe terenul Tony Dobos cu CS Junior Star terminand la egalitate 3-3 dupa un meci aprig disputat, incrancenarea din teren fiind valabila si pe margine – unde parintii si-au incurajat cu ardoare piticii. Pentru Chelsea au marcat Radu Cretu (1) si de doua ori Marius Cazanescu.

Grupa 2004  a avut de infruntat in aceasta etapa pe piticii de la Aldo Sport care din pacate nu s-au prezentat. Astfel Chelsea 2004 a jucat …un amical cu Chelsea 2003 de castigat avand ambele echipe.