KHAI – BO este un tip de exercitii de freestyle combat executate pe muzica.  Lansat la sfarsitul anilor 90, este practicat azi de 3000 de instructori din intreaga lume si este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca si conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este impartit in trei segmente  POWER, TURBO si CIRCUIT.  KHAI-BO reprezinta o alegere preferata de centrele care beneficiaza de un

spatiu redus sau de un buget redus pentru echipamente sau care pur si simplu cauta o alternativa pentru Body Combat pastrand in acelasi timp calitatea si consecventa cursurilor.

Pe parcursul cursului sau trimestrial, instructorilor li se dau trei coregrafii diferite astfel incat un instructor isi poate schimba cursul in fiecare luna si nu in fiecare trimestru oferind astfel varietate participantilor. Instructorii cu experienta sunt invatati cum sa dezvolte combinatiile pe care ei le invata la workshopuri, in asa fel incat sa progreseze pentru a deveni niste instructor de fitness excelenti moment in care ei vor folosi combinatiile de exercitii dezvoltate anterior, in locul coregrafiilor predefinite.

 

CONCEPT UL FIGHT CLUB

Conceptul de Fight Klub a revolutionat industria de combat fitness care a luat Anglia cu asalt in prezent. Conceptul  Fight Klub a fost creat in anul 2002 de catre presenterul international  al celebritatilor si creatorul fenomenului ‘Khai-bo’ freestyle combat ‘Troy Dureh’. Acesta s-a dezvoltat cu rapiditate aruncand in aer scenele de fitness si revolutionand faimoasa piata de combat fitness training.

Fight Klub este un “Club sau o gama” de module de combat fitness si de exercitii de rezistenta.  Ideea este ca un instructor poate invata sa antreneze orice forma de fitness combat in cadrul unei companii. Sau, ca o alternativa, un club sau un lant de cluburi poate veni la o companie pentru a-i antrena pe instructorii lor personali/ pentru a exersa impreuna cu instructorii de muzica/instructorii de fitness/circuit despre cum sa integreze boxul/artele martiale in cursurile si clasele lor.

Miercuri 5 septembrie la Chelsea Bucuresti va sustine o ora de Khai Bo, master trainer Scandinavia Fitness Andreea Zaragiu. Poti participa si tu!

Dai „Like” pe fotografia de promovare a evenimentului de pe https://www.facebook.com/photo.php?fbid=459376800759986&set=o.131348700245274&type=1&theater