Marti 24 iulie intre orele 18.00-19.00 va avea loc la sala noastra o ora demonstrativa de Port De Bras cu Ileana Rosu instructor in cadrul Scandinavia Fitness.Aceasta ora demonstrativa se inscrie in seria de evenimente de promovare a acestei activitati, proiect initiat de Scandinavia Fitness (PortDeBras Demo Classes 2012). La baza, Port De Bras este o clasa care pune accentul pe mental si conditia fizica. Se practica intr-un ritm lent folosind miscari specifice de educare a posturii corpului. Este o metoda rapida de imbunatatire a autocontrolului.

Este un program de exerciţii original inspirat din dans, balet, stretching, studiul posturii si din antrenamentele de fitness si aerobic.

Antrenamentele sunt efectuate cu secvenţe logice care pot fi reutilizate şi re-încărcate cu diferite grade de intensitate şi complexitate. Adaptate la nivelul real de calificare şi capacităţile elevilor.

Toată coregrafia pare uşoară, mişcările sunt naturale şi lucrează în armonie perfectă.

Aceasta clasa se poate defini prin:

•    muzica relaxanta, miscari fluide ale corpului transpuse intr-o coregrafie eleganta si frumoasa;

•    veti regasi elemente din dans si balet, combinate cu elemente corectare a posturii corpului si de

flexibilitate a acestuia.

•    imbunatateste autocontrolul;

•    se adresaza tuturor persoanelor ce vor sa faca sport, fara a avea o pregatire anterioara;

 

Beneficii:

1. Pe plan psiholologic

Dupa parcurgerea coregrafiilor, vei simtii o stare de relaxare si satisfactie;

2. Pe plan fiziologic:

Un exercitiu bun pentru toti muschii corpului. Se acorda o atentie sporita bratelor, umerilor, soldurilor si picioarelor. Regleaza sistemul de respiratie in timpul exercitiilor.

3. Pe plan biomecanic:

Ajuta la imbunatatirea coordonarii miscarilor in ritmul muzicii. Miscarile devin mai elegante, usor de  controlat si mai sigure, datorita unei mai bune conditii neuro-musculare.

Trebuie sa incercati ca sa va puteti bucura de toate beneficiile acestei clase!

 

*Informatii utile referitoare la data cand va avea loc urmatorul workshop de PortDeBras organizat de Fitness Scandinavia.

 

12 Octombrie 2012- PortDeBras Nivelul 1- JULIO PAPI

Cursul introductiv PDB ( CI PDB)

Acesta este considerat nivelul 1 pentru oricine doreste  sa devina instructor PDB. Veti invata miscarile si tehnicile de baza. Veti trece prin elementele esentiale ale conceptului si veti invata secvente usoare pentru a putea incepe orele la clubul dvs de fitness. Acesta si toate celelalte cursuri PDB sunt create GATA DE UTILIZARE , astfel incat cand va intoarceti la clubul de fitness sa puteti avea destul material pentru a practica PDB. Va va oferi incredere pentru a putea deveni un instructor PDB din ce in ce mai bun!

Continutul

workshop-ului:

Prezentarea conceptului PDB

Explicatii amanuntite ale metodei de antrenament PDB

Aplicatii practice ale metodelor de antrenament

Cum sa iti dezvolti propriul stil de predare PDB

Aplicatii teoretice si practice cu  muzica  PDB

Feedback

Urmatorii pasi pentru continuarea cursului PDB

Mai multe pe http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/educatie/ateliere#education

Port De Bras