Chelsea Bucuresti -grupa 1997- a castigat ultimele doua etape de campionat. Grupa de  juniori under 15, condusa de antrenorul Dan Avraham a invins in ambele jocuri disputate acasa, pe Domar Energetic cu 3-0 si pe CS Buftea cu 4-0.

In primul meci, formatia noastra a intalnit echipa Domar Energetic, pe care a invins-o cu scorul de 3-0. Meciul a fost dominat de jucatorii nostri. S-a remarcat deosebit jucatorul Marian Dinache, care a si inscris primele doua goluri, prin suturi de exceptie.

In ultima etapa de campionat, Chelsea a intalnit o echipa foarte buna, ACS Buftea. In tur meciul se terminase la egalitate 2-2, dupa ce ai nostri fusesera condusi de cei de la Buftea cu 2-0 la pauza.

In aceasta partida, fara discutie cea mai buna  de la infiintarea echipei, jucatorii nostri au aratat in sfarsit maturitatea si valoarea pe care stiam cu totii ca o au. Desi la pauza scorul era doar 0-0, noi nereusind sa inscriem prin cele cateva ocazii avute la poarta, iata ca dupa pauza, ai nostri preiau conducerea jocului, reusind sa inscrie prin Dinache inca de la inceputul reprizei.  Printr-o posesie clara, cu tesaturi de pase, echipa Chelsea – spre deliciul tribunelor pline – mai inscrie de inca trei ori prin Videnie, Sofian si Adi Angelescu.

Speram ca acest

meci sa reprezinte un moment de cotitura si un punct de reper pentru evolutii viitoare de acelasi gen.

BRAVO CHELSEA!