Directionati 2% din impozitul pe venit catre Chelsea Club Bucuresti. Astfel va puteti implica la buna desfasurare a multor activitati pe care clubul nostru le va organiza in acest an. Aceste fonduri sunt contributia dvs la bugetul de stat, legislativul

acordandu-va posibilitatea de a hotara  in ce sectoare pot fi directionate cele aproape 7 milioane euro care sunt colectate la nivel national.

Implicati-va!

Cum puteti directiona 2% din impozitul pe venit catre Chelsea Bucuresti?

A. Daca ati obtinut in anul 2011 venituri numai din salarii (de la unul sau mai multi angajatori)

Pasi de urmat:

1. Completati formularul _230 – Cerere privind destinatia sumei reprezentând pana la 2% din impozitul anual. Nu va faceti probleme daca  nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
2. Solicitati angajatorului fisa fiscala pe anul 2011.
3. Depuneti la Administratia Financiara de care apartineti formularul 230 completat, impreuna cu o copie dupa fisa fiscala / fisele fiscale. Documentele pot fi depuse personal la Administratia Financiara de care apartineti sau prin posta, prin scrisoare recomandata, recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezentand dovada depunerii in termenul legal prevazut.  Data limita de depunere: 15 mai 2012 .

Daca ati obtinut in anul 2011 venituri din alte surse (drepturi de autor, chirii etc.)

Pasi de urmat:
1. Completati formular_200 – Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2011. Formularul poate fi descarcat aici. Pentru a directiona 2% din veniturile realizate catre organizatia noastra, trebuie sa bifati punctul 2. din sectiunea III. Nu va faceti probleme daca  nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
2.  Depuneti la Administratia Financiara de care apartineti formularul 200 completat. Documentul poate fi depus personal la Administratia Financiara de care apartineti sau prin posta, prin scrisoare recomandata, recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezentand dovada depunerii declaratiei in termenul legal prevazut.  Data limita de depunere: 15 mai 2012.

Daca ati obtinut in anul 2011 atat venituri din salarii, cat si venituri din alte surse:

Pasi de urmat:

1. Completati formular_200– Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2011. Formularul poate fi descarcat aici. Pentru a directiona 2% din ventiruile realizate catre Chelsea Bucuresti, trebuie sa bifati punctul 2. din sectiunea III. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
2. Completati formularul _230– Cerere privind destinatia sumei reprezentând pana la 2% din impozitul anual. Nu va faceti probleme daca  nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Formularul poate fi descarcat aici.
3. Solicitati angajatorului fisa fiscala pe anul 2011.
4. Depuneti la Administratia Financiara de care apartineti formularele 200 si 230 completate, impreuna cu o copie dupa fisa fiscala / fisele fiscale. Documentele pot fi depuse personal la Administratia Financiara de care apartineti sau prin posta, prin scrisoare recomandata, recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezentand dovada depunerii in termenul legal prevazut.  Data limita de depunere: 15 mai 2012 .

Realizari in anul sportiv 2011:

  • Modernizare instalatie nocturna teren fotbal din Parcul Tineretului;
  • Acoperire teren fotbal din Parcul Tinertului cu un balon presostatic incalzit;
  • Achizitionare echipament sportiv marca LEGEA pentru toti sportivii clubului;
  • Montaj instalatie aer conditionat la sala de sport a scolii 79, dotarea acesteia cu aparatura de forta si achizitionarea de materiale sportive/didactice, achizitionarea a 3 suprafete sintetice modulare pentru sporturile de lupta;
  • Participarea la competitii si cantonamente de pregatire;
  • Titluri de campion mondial si vicecampion mondial la karate traditional, participarea la etapele de zona, interzona si finale la karate traditional atat la copii cat si la cadeti si juniori, participarea in Campionatul Municipiului Bucuresti la Fotbal cu grupele 1997, 1999, 2001 si 2003.

Bugetul pentru anul 2011 a fost in mare parte constituit din taxe si cotizatii membri, sponsorizari si contractarea unui credit in valoare de 50.000 euro pentru o perioada de 7 ani. A fost colectata din redirectionarea celor 2% din impozitul pe 2010 suma de 8570 ron!

Bugetul pe anul 2011 a fost de 464.631 RON.

Va multumim!

Denumire entitate nonprofit Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofit Cont bancar(IBAN)

Chelsea Club Bucuresti

17865171

RO 36 BRDE445SV42832694450

BRD Sucursala Victoria Bucuresti