Duminica 6 noiembrie 2011 s-au intalnit FC Metalglobus  si Chelsea Bucuresti in Campionatul Municipal de Fotbal grupa 1999.

Echipa noastră a început jocul foarte relaxată crezându-se învingătoare încă de la început, iar adversarul destul de bun a controlat prima parte a jocului. Astfel, în minutul 9, echipa gazda  ne prinde într-o poziţie static neatentă, lansează un contraatac iar varful lor depăşeşte toată apărarea noastră şi scorul devine 1-0.

Trăsnet peste întreaga echipă care nu realizează cum a putut să primească golul.

Încă 10-15 minute echipa este debusolată, joc confuz, iar banca tehnică continuă să de-a indicaţii şi să stimuleze psihic jucătorii, dându-le încredere în posibilităţile lor.

Spre sfârşitul primei reprize echipa îşi revine, face un joc colectiv,  dă drumul la pase, fac combinaţii şi încet, încet pune stăpânire pe joc şi repriza se termină cu scorul de 1-2 pentru noi. Primul gol este marcat de Dinică care execută o lovitură de la 18 m în colţul stâng al porţii.

Al doilea gol este marcat de Moraru care a dovedit o tehnică bună depăşind în viteză fundaşul central, driblează  portarul care iese în întămpinare şi marchează golul doi.

Pauza a fost un sfeşnic bun şi necesar echipei noastre care a primit multe indicaţii tehnico-tactice, astfel că jucătorii au intrat

pe teren cu altă faţă practicând pe tot parcursul reprizei a doua un joc de calitate, creîndu-şi ocazii multe de- a marca.

De remarcat că Mihai a avut o comportare de excepţie. A primit mingea la centru , a depăşit pe extrema stângă tot ce a apărut şi cu o execuţie perfectă a şutat cu stângul din marginea terenului tocmai în colţul lung al porţii adverse. Gol  de kinogramă.

În final jocul se termină cu scorul de 1-5 pentru noi.

Echipa Chelsea a început jocul cu următoarea formaţie: Dragomir, Ilie, Chiva, Moisii, Puciu, Păun, Moraru, Dinică, Grigoraş, Dinu, Andrei.

Au mai jucat:Pascu,  Smarandache, Stancu.

Antrenori:Prof.Tufan Mihai si Petrică Adrian