Chelsea Bucuresti si Clubul Roman de Kendo va invita sa participati la Cupa Sei Budokai 2011, eveniment care va avea loc  Sambata 12 noiembrie 2011 in Bucuresti in incinta salii de sport a Scolii nr. 79 (scoala se gaseste in aceeasi curte cu Liceul Ion Creanga, in spatele Sectiei 14 Politie, intre Piata Unirii si Bulevardul Marasesti – zona Budapesta).

In vederea inscrierii sportivilor la campionat va trebui sa indepliniti urmatoarele conditii:

– Sportivii sa aiba legitimatie sportiva ( F.R.A.M.C. sau organizatia de care apartine ) vizata la zi;
– Viza medicala – nu mai veche de 4 luni inaintea competitiei;
– Declaratia unuia din parinti, in cazul in care sportivul este minor, completata conform formularului atasat;
– Achitarea taxei de competitie: 50 ron/proba/sportiv;

Sambata 12.11.2011, incepand cu ora 9:00, va avea loc cantarul oficial urmand ca la ora 10:00 competitia sa i-a start. Avem increderea ca toti cei care vor participa se vor prezenta fara probleme la efectuarea cantarului.

Probe competitie:

–       Kumite;

–       Kata;

Nota: categoriile de varsta si de greutate pot fi regasite in Regulamentul de mai jos. Competitia se va desfasura pe 4 suprafete tatami, 2 pentru kata si 2 pentru kumite.

Premii:

Premiile acestei competitii vor consta in diplome si medalii pentru sportivii care vor urca pe podium si trofee pentru primele trei locuri obtinute in urma cumului de punctaj pe cluburi. Vor fi acordate urmataorele puncte: 5 puncte pentru locul 1, 3 puncte pentru locul 2, 1 punct pentru locul 3. Castigatorii din semifinale se vor intalni pentru a disputa locul 1 si 2 sportivii care au pierdut fiind amandoi pe locul 3.

La proba de kata sportivii pot prezenta oricare din katas-urile din programa

disciplinei/stilului practicat(a). Sistemul de intrecere este piramidal, castigatorul fiind desemnat in urma ridicarii steagului de catre arbitrii fiecarei suprafete. Sportivii care vor ajunge in finala se vor intrece pentru locurile 1 si 2 pierzatorii ocupand locul 3. Categoriile la kata sunt pe categorii de varsta indiferent de greutate.

Formularul de inscriere, declaratia pentru minori, categoriile de desfasurare a concursului si regulamentul de competitie pot fi ragasite si decarcate mai jos.

Va rugam sa trimiteti formularul de inscriere cu sportivii care vor participa pana la data de 8.11.2011 la adresa de email – gnelu@hotmail.com

Pentru informatii suplimentare la unul din numerele de telefon – 0730505877 / 0740120760 sau prin email la – gnelu@hotmail.com

Regulament competitie budokai

Formular de participare

Declaratie minori

afis Cupa Sei Budokai editia 2011