Duminica 30 octombrie, s-a disputat pe terenul Fratia, meciul de fotbal al grupei 1999 intre Chelsea Bucuresti si FC Voluntari.

Chelsea a început jocul cu următoarea formaţie: Dragomir, Ilie, Chiva, Moisii, Păun, Moraru, Dinică, Grigoraş, Pascu,  Dinu

Rezerve: Smarandache, Stancu, Popa, Puciu .

Echipa a iesit la presing încă din minutul 1 ştiind că echipa adversă este tehnică cu aşezare bună în teren, fapt ce a condus în primăvară la o victorie la limita doar cu 1-0 pe terenul lor.

În primele 15 minute ocaziile au fost şi de o parte şi de cealaltă, dar scorul a rămas 0-0 prin comportarea echipei adverse şi a portarului nostru Dragomir, care a prins o zi de excepţie.

În minutul 18 circulaţia mingii pe direcţia Dragomir, Păun, Dinică, Moraru, ultimul conduce mingea 20 m depăşind întreaga apărare şi cu un şut puternic marchează.

Din acest moment echipa pune stăpănire pe joc şi pănâ la sfărşitul reprizei 1, scorul devine 3-0 prin golurile marcate de Nicolas şi Dinică.

Repriza a doua este dominată de echipa noastră, printr-un joc tehnic cu faze frumoase la poarta adversă dar reuşeşte să marcheze un singur gol în minutul 52 prin jucătorul Dinică, care execută o lovitură liberă de la 25 m, de pe partea stângă a direcţiei de atac.

Meciul se termină cu scorul de 4-0.

Au mai jucat: Smarandache în locul lui Pascu, Stancu

în locul  lui Mihai şi Puciu în locul lui Ilie.  Întreaga echipă a practicat un joc tehnic bun, remarcându-se totuşi Dragomir, Moisii, Andrei, Dinică, Păun, Grigoraş şi  Moraru.

Antrenori :  prof.Tufan Mihai, Petrică Adrian