GRUPA 1999-2000  etapa a VI a

Sambata 22 octombrie, pe tereneul Electroaparataj, pe un timp rece si un teren impracticabil foarte denivelat cu marcaj invizibil, s-a disputat meciul dintre Gr. Scolar Sf. Pantelimon si Chelsea Bucuresti.

Echipa noastră venea după cinci victorii  şi un psihic de învingători. De la începutul jocului  am fost bruscaţi atât verbal cât şi fizic nepermiţându-ne să ne ridicăm de pe bancă pentru a conduce jocul echipei.

Jocul a fost condus de trei fete de 17-18 ani, eleve la Gr. Şcolar ” Sfântul Pantelimon”, care sunt la Şcoala de Arbitri.

În pauza meciului am purtat discuţii cu antrenorul echipei gazde, despre incidentele din prima repriză a jocului,  cu privire la persoana care stătea în grupul lor şi care ne interzicea să conducem echipa. Am primit răspuns că persoana este tatăl arbitrei de la centru şi că vine ca să o îndrume în arbitraj, lucru care s-a observat pe tot parcursul jocului, pentru că decizile erau luate aşa cum se striga de pe margine de antrenorul echipei adverse şi tatăl fetei.

Rareori echipa noastră a reuşit să treacă de centrul terenului fiind flueraţi pe motive de ofsaid sau faulturi imaginare, iar  pentru echipa gazdă  permitandu-se orice.

Astfel că, în minutul 10, fundaşul nostru Păun este împins si trântit la pamant, iar arbitrul(a) lasa jocul să continue şi scorul devine 1-0.

Golul 2 din repriza a doua sa marcat identic, varful echipei gazdă atacă pe partea stângă unde este întâmpinat de fundaşul Moisii  care este tras de mână înapoi, nu este fluierat şi jucătorul este lăsat să  continue faza. La ieşirea portarului nostru – care în prima fază prinde mingea- acesta este lovit cu piciorul în abdomen, cade jos, atacantul echipei gazda îi i-a mingea din braţe si marchează. Arbitrul(a) opreşte apoi jocul pentru ca portarul sa fie îngrijit de către cadrul medical, dar golul este validat.

Din acest joc fracţionat de către cele trei arbitre s-a marcat într-o busculadă în ultimile minute şi golul 3.

În concluzie, putem spune că, jocul a fost de rugby şi nicidecum de fotbal. Echipa continuă să ocupe locul 1 în clasament cu un golaveraj de 38-3.

Formaţia

noastră a fost alcătuită din :

Dragomir, Ilie, Păun,  Chiva,   Moisii, Grigoraş, Dinu,  Dinică, Moraru,  Mihai, Pascu

Au mai jucat: Puciu,  Stanciu,  Motoi.

Putem remarca ca dăruire pe: Dragomir.

Antrenorul echipei: prof. Tufan Mihai