Da, din pacate acesta a fost scorul ultimei etape, in care  Chelsea ’97 a intalnit pe teren propriu redutabila echipa Concordia Chiajna. Motivul pentru care am obtinut doar un egal (atata timp cat am avut cel putin 3 ocazii  de 1 la 1 cu portarul advers) a fost lipsa de concentrare si delasarea anumitor jucatori ai echipei noastre.

Lufturile au fost un lucru comun, majoritatea jucatorilor nostri nereusind sa lege mai mult de 2-3 pase consecutive pe tot parcursul jocului..

Sa speram ca o evolutie ca aceasta, care ne aminteste mai degraba de meciurile noastre de debut in seria a 3 cu un an doi in urma, sa fie una

izolata. Speram ca acest egal sa – i trezeasca pe jucatori la realitate si sa constientizeze faptul ca in acest an  evoluam in seria a 2 a valorica, unde vom intalni in permanenta  echipe bune care ne vor taxa cu siguranta in viitor daca nu ne trezim la timp.

Am inscris destul de repede prin Marian Dinache, care a profitat de o greseala a portarului, inscriind practic cu poarta goala. La scurt timp am fost egalati de jucatorii Concordiei Chiajna, golul fiind urmarea unei combinatii foarte frumoase.

In cea de a doua repriza oaspetii au controlat jocul, noi avand cateva incercari timide de a ne apropia si pune in pericol  poarta adversa.

Au jucat: Tufan Ionut – Tataru Ciprian, Serban Andrei, Melinte Robert, Ion Francis, Putinei Alexandru, Cretu Minel, Angelescu Adi, Arteni Iulian, Videnie Mihai, Marian Dinache

Rezerve: Voinea Dany, Ionita Vlad, Bosoi Kyllian, Rosu

A consemnat: Dan Avraham