Duminica 2 octombrie 2011, in baza sportiva Chelsea Bucuresti din Parcul Tineretului, a avut loc primul meci din viata micilor jucatori de la Chelsea Bucuresti in compania celor de la FC Initial Bucuresti. Fiind prima inclestare de acest gen din viata lor, au venit insotiti de un numar considerabil de sustinatori.

Meciul, avand caracter amical, s-a jucat in mai multe reprize, necesare pentru rularea intregului lot de jucatori ai lui Chelsea, care a numarat numai putin de 20 de copii, cu varste intre 6 si 3 ani. Scorul net favorabil echipei Chelsea a fost obtinut prin daruire, rezistenta  la efort si joc individual. S-a observat o usoara lipsa de omogenitate in cadrul echipei, normala in conditiile in care majoritatea dintre ei au inceput acum 3 luni sau chiar mai devreme.

Pe ansamblul meciului, adversarul a avut o posesie foarte buna fiind lasat deliberat sa pasese in terenul sau insa odata intrat in jumatatea noastra de teren se lovea de rezistenta puternica a defensivei noastre care odata intrata in posesia mingii pleca pe contraatac de multe ori finalizat dar pe tot atatea ori incheiat cu suturi alaturi de poarta adversa sau in portarul advers.

Meciul si-a atins obiectivele, cele de monitorizare a jocului actual, urmand ca in lunile imediat urmatoare sa se corecteze imperfectiunile existente in jocul echipei.

Au participat la joc, mai multe sau mai putine minute : Sabin Savu, Mihai Stanescu – portari ; Alexandru Bobocea, Dani Bobocea, Cristescu Andrei, Ayman Gnommy, Ciubotaru Cristian, Istrate Cosmin, Dutu Denis, Vitan Dragos, Adrian David, Ionut Popescu, Pura Alexandru, Niculae Vlad, Floricica Vlad, precum si mezinii Ciocarlan Denis, Caliman Victor, Paduraru Andrei – Cristian. Antrenor : Marian Sultana.

Pe viitor la grupa aceasta de varsta intentionam atragerea de noi jucatori, pentru crearea a cel putin o echipa la fiecare categorie de varsta (2004, 2005, 2006, 2007 si 2008) precum si o a doua echipa valorica la

grupa de varsta 2004. La aceasta din urma intentionam, in urmatoarele 4 saptamani, jucarea primelor meciuri amicale si intarirea jocului combinativ.