Jucatorii nostri se instaleaza in fruntea seriei a doua , grupa de varsta jucatori nascuti pana la 1997, printr-o noua victorie , scor 1-0 in fata celor de la Viitorul Bucuresti.

Un meci de lupta, contra unei echipe tehnice, care a controlat mingea impecabil.

Cu toate acestea adversarii nostri din aceasta ultima etapa, s-au dovedit neptinciosi sa strapunga linia noastra defensiva, ei necreandu-si pe parcursul intregului meci, ocazii clare de gol. In schimb Chelsea a avut 3-4 ratari, in care jucatorii nostri au fost singuri cu portarul, ratand de fiecare data.

S-au facut

remarcati in mod deosebit jucatorii Melinte, Angelescu si Serban. Este de remarcat si Cretu, care desi nu a avut o evolutie deosebita, a reusit totusi sa inscrie golul victoriei in ultimul minut de joc, ceea ce arata ambitia deosebita a acestui jucator. Deasemenea, portarul nostru, Tufan Ionut a aparat din nou sigur, dand incredere liniei noastre defensive.

Au jucat: Tufan Ionut – Cretu Minel, Serban Andrei, Melinte Robert, Tataru Ciprian, Putinei Alexandru, Angelescu Adi, Ion Francis, Arteni Iulian, Dinache Marian, Videnie Mihai

Rezerve:  Vlad, Dinica