Primul meci de campionat in sezonul 2011 – 2012 pentru grupa 1997 Chelsea Bucuresti, a adus pentru jucatorii pregatiti de Dan Avraham, o victorie clara in deplasare la Victoria
Branesti.

Nu s-a pus nici un moment problema castigatorului in acest joc, juniorii de la Chelsea fiind in permanenta cei care au atacat, controland jocul aproape de la un capat la celalalt.

De alftel am si marcat devreme in prima repriza prin Mihai Videnie, care dupa o cursa de la jumatea terenului a tras cu set in dreapta portarului, deschizand scorul si aducand pe tabela de marcaj un 1-0.

Cu cateva

minute inaintea sfarsitului primei reprize, la un corner de pe partea dreapta executat magistral de Serban, Angelescu reia cu capul in plasa,  stabilind  scorul de 2-0 la pauza.

In cea de- a doua repriza am continuat sa atacam, creandu-ne alte trei mari ocazii de gol si un penalty pe care insa Arteni il rateaza sutand in portar.

Reusim un ultim gol pe final de joc, marcheaza Melinte, care si pecetluieste  scorul final de 3-0.

Echipa noastra a jucat in urmatoarea alcatuire:

Tufan Ionut – Cretu Minel, Serban Andrei, Melinte Robert, Francis Ion, Dinica Eduard, Putinei Alexandru, Angelescu Adrian, Arteni Iulian, Marian Dinache, Videnie Mihai

Rezerve: Voinea Dany, Bosoy Kyllian