Grupa profesorului Mihai Tufan, secondat de Adrian Petrica, a efectuat un cantonament de pregatire foarte reusit in statiunea Cap Aurora.

Beneficiind de conditii excelente de cazare si masa dar si de o baza de antrenament si refacere complexa, micii fotbalisti ai grupei 1999-2000 au avut importante acumulari fizice in cele 8 zile de program strict sportiv fara excese de divertisment si expuneri la soare a-la-long.

Beneficiind de prezenta unui preparator fizic profesionist in persoana dnei prof. Lenuta Itcan (fosta atleta de performanta la clubul Steaua), copiii au urmat un ciclu de antrenamente fizice timp de o saptamana, judicios intocmit, incheiat cu teste fizice pe distante de alergare si testare a organismului la efort. Timpii realizati au fost net superiori celor inregistrati la ultimul antrenament din Bucuresti dinaintea plecarii la mare, evidentiindu-se in special unii sportivi: Alexandru Paun, Gabriel Moraru, Andrei Iulian si Cristian Dinica.

Dar cum fotbalul nu putea sa lipseasca sapte zile

din program, grupa noastra a fost „provocata” de o selectionata alcatuita adhoc din copii legitimati la Calattis Mangalia, Dinamo si Proluceafarul aflati in vacanta pe litoral.

Nu conteaza scorurile, mai ales pe nisip, cert este insa, ca ai nostri au batut clar de fiecare data demonstrand o deosebita pofta de joc dar si o tehnicitate de invidiat aplaudata la scena deschisa de numerosii turisti de la Cap Aurora.

Cantonamentul s-a incheiat, participand 11 copii din grupa 1999-2000: Alexandru Paun, Gabriel Moraru, Cristian Dinica, Alberto Grigoras, Andrei Mihai, Adrain Matei, David Ilie, Cristian Perianu, C. Nita, Marian Chivu si Alexandru Tiganus.

Cei care au lipsit din motive mai mult sau mai putin obiective, au pierdut o perioada de acumulari benefice pentru campionatul care va incepe peste cateva zile.

A consemnat: Ioan Chilom-Director Sportiv Chelsea Bucuresti