Copiii pregatiti de profesorul Mihai Tufan apartinand grupei 1999-2000 au incheiat campionatul de tranzitie pe un onorabil loc 5 in seria a doua valorica si au toate motivele sa se gandeasca pentru noul sezon 2011-2012  la o clasare superioara. Sperantele lor in acest sens, sunt legate pe de o parte, de cresterea in valoare a majoritatii componentilor lotului ( sa-i amintim pe Dinica, Moraru, Grigoras, Dinu, Mihai etc) cat si pe pregatirea intensiva preconizata de antrenorul Tufan pentru perioada precompetionala.

Micii fotbalisti ai grupe 1999 nu au luat vacanta imediat dupa incheierea campionatului de tranzitie.

Ei au continuat sa se antreneze pana in data de 20 Iulie, efectuand cate 2 sedinte de pregatire zilnice, in care s-a pus accentul mai mult pe consolidarea relatiilor de joc. La aceasta au contribuit si jocurile amicale disputate in compania grupei mari, respective 1997-1998 unde solicitarile au fost mari si rezultatele multumitoare.

Din 21 Iulie si pana in 10 August – vacanta. O vacanta pe care antrenorul, prin programe individuale inmanate jucatorilor si-a dorit-o active, astfel incat, la revenirea la club, copiii sa fie intr-o forma acceptabila pentru reluarea pregatirilor.

Vor urma doua zile de reacomodare apoi cantonamentul la mare, in statiunea Cap Aurora, pana in data de 20 august.

Conditiile existente in statiune : teren sintetic, plaja, piscine si marea insasi, plus sala de forta si baza de recuperare, vor asigura un cantonament eficient care nu are cum sa nu dea rezultate in campionat. Intre 21 August si 10 Septembrie pregatirile vor continua pe terenul Chelsea si pe cel de la Soimii Imuc, unde probabil se vor disputa si jocurile oficiale din campionat. In aceasta perioada toate antrenamentele vor avea si caracter de selectie, incercandu-se atragerea de noi jucatori la clubul nostru. Sa mai notam ca pe data de 1 septembrie, grupa 1999-2000 va sustine examenul medical la policlinica sportiva Vitan.

Acelasi program va fi urmat si de grupa 2001-2002, antrenata de Adrian Petrica.