Grupa 1997 – 1998 a reinceput antrenamentele la inceputul lunii iulie. Acestea au fost in special antrenamente fizice in parcul tineretului si jocuri pe terenul sintetic si de nisip.

De asemenea lotul nostru a reinceput sa se reimprospateze, prin selectionarea a doi noi jucatori, Marian D. si Adrian Angelescu, care se dovedesc de la primele antrenamente ca sunt doua piese importante pentru lotul nostru in noul tur care va incepe in septembrie.

Pe langa jocurile amicale cu echipa Rapid 98 pe care Chelsea Bucuresti 97 le desfasoara constant, aproape saptamanal,  pe terenul propriu din parcul Tineretului, sambata aceasta, copiii nostri au avut un meci amical impotriva echipei Tractiunea Chitila in deplasare, joc pe care l-am castigat detasat cu scorul de 5-1 (0-1). Am avut placerea sa avem in randurile noastre doi pusti de la Bacau, veniti pentru selectie, care au facut un joc foarte bun si pe care intr-un viitor nu prea indepartat speram sa-I avem in randurile noastre.

Cei doi

noi jucatori mai sus mentionati, Marian D. si Adrian Angelescu, au evoluat deasemenea foarte bine, primul dintre ei chiar marcand unul din goluri.

Pentru urmatoarea perioada, se vor continua atat antrenamentele fizice cat si cele cu mingea. Conducerea clubului este interesata de cat mai multe jocuri amicale care sunt atat de utile echipei.

Joi 28 iulie incepand cu ora 17.00 vom juca cu Sportul Studentesc pe baza sportive Rocar iar sambata va avea loc un joc de pregatire in parcul tineretului contra echpei Rapid 97, echipa situata in prima jumatate a clasamentului in prima serie AMFB.

Echipa noastra va pleca, la fel ca in vacanta trecuta, intr-un minicantonament, de data asta la mare, la Cap Aurora, in perioada 19-23  August, unde se vor alatura copiilor  98-99  pregatiti de Dl Profesor Tufan Mihai..

Concluzionand, echipa 1997 arata bine, copiii sunt increzatori intr-un an mai bun decat cel trecut si ii anuntam pe toti cei care sunt interesati ca selectiile continua!