Ultima etapa…

Din nefericire echipa noastra a incheiat acest campionat cu o infrangere pe teren propriu, 1-0 in defavoarea echipei Real New. Acestia din urma, cu un lot de jucatori foarte inalti, aratand cu 2-3 ani mai mari decat jucatorii nostri ( chiar suspect de bine dezvoltati) s-au aratat neputinciosi in prima repriza, ba chiar au fost dominati de cei de la Chelsea, care ar fi putut marca prin Putinei, Vlad si Mihai.

Ghinionul din prima repriza s-a razbunat in cea de-a doua parte a meciului, atunci cand alti trei jucatori suspecti de sindromul cresterii excessive au intrat in teren si au reusit printr-o executie norocoasa cu tibia sa inscrie singururul gol al partidei.

Jucatorii nostri au luptat exemplar, nu li se poate imputa nimic, si merita felicitarile noastre pentru acest sezon bun in care au reusit sa se claseze pe un meritoriu loc cinci, fata de penultimul loc anul trecut.

Marele merit pentru evolutia buna a grupei 1997 il are echipa

dar si antrenorul Dan Avraham, un antrenor sufletist si care a dovedit pe parcursul acestui campionat caracter si mult suflet, dorindu-si evolutii bune poate mai mult decat unii jucatori nemailuand in calcul parintii acestora (exceptie facnd tatal lui Serban).

Au jucat: Ionut- Serban, Francis, Alexandru P, Radeanu, Mihai, Robert, A

Putinei,Iulica, Vlad, Minel

Au mai intrat: Dany, Edy