In fotbal se intampla adesea curiozitati. De multe ori un adversar de valoare egala, dar superior numeric nu poate ingenunchea o formatie dezavantajata. Este cazul celor de la Sf. Pantelimon care, credem viseaza urat si acum dupa papara pe care si-a luat-o de la ai nostri, desi aveau doi oameni in plus pe teren.

Aceasta fiindca etapa a 9-a a campionatului municipal s-a suprapus peste o etapa finala a Cupei “Danone: si foarte multi copii au fost solicitati de scoli sa fie  prezenti la aceasta a doua competitie. Asa se face ca antrenorii nostri s-au trezit cu numai 9 jucatori la teren. S-a intamplat, insa, un lucru extraodinar. Cei “9 magnifici”, ca sa parafrazam celebrul film western, au luptat cat 15, obtinand o victorie nu doar neasteptata dar si foarte clara, ei conducand “da capo al fine” cum ar spune italianul.

2-1 la pauza, apoi 6-4 la final, cu Paun de netrecut, si Alexandru Ronaldo (in sfarsit isi transforma prenumele in renume) in val de golgeter si marcand 3 goluri. Lui i s-au adaugat Moraru, Grigoras si Dinica cu cate unul. Au fost incantatori copiii nostri, care au surclasat un adversar superior numeric, pe un teren dur si denivelat ( Antilopa).

Merita evidentiata intreaga echipa, dar parca Alexandru, Paun si Grigoras au fost peste toti.

Felicitari!

Au jucat: Dragomir – Chiva, Paun, Dumitru, Mihai, Dinica, Grigoras, Moraru, Alexandru