IMPOTRIVA TUTUROR!

Juniorii nostrii au jucat in deplasare un meci deosebit de greu contra echipei Zamsport. Pe un teren dezastruos, aflat la margine de Bucuresti, ai nostri au avut surpriza sa se loveasca si de un arbitraj total neprielnic, asta ca sa folosim un cuvant foarte bland. Arbitrul a reusit sa inchida ochii de fiecare data cand copiii nostri erau loviti brutal, dar si atunci cand reuseam sa scapam singuri spre poarta, si cand tusierul vedea offside-uri imaginare.

Cu toate acestea  baietii nostri au luptat exemplar, ei strangand din dinti si luptand pana in ultima secunda de joc.

Desi am condus cu 1-0 prin golul inscris de Robert, iar gazdele nu si-au creat nici o ocazie clara de a marca, am fost totusi egalati dintr-o lovitura de colt ca si in alte randuri in trecut. Ai nostri trebuie sa arate o mai mare concentrare la astfel de faze fixe.

Am mai avut ocazii clare de a marca prin Serban de doua ori, Minel, Robert, Dany si Iulica.

Este de remarcat evolutia lui Mihai Videnie si  Radeanu Andrei in mod special, dar si cea a lui  Francis Ion si a lui Andrei Serban, ultimul evoluind foarte bine pe un nou post, cel de atacant.

De alftel el a fost una dintre victimele celor de la Zamsport, la pauza vazandu-se nevoit sa iasa de pe teren destul de grav accidentat.

Este de remarcat faptul ca in cadrul echipei au aparut 4 jucatori noi, care vor fi apti de joc etapa viitoare, iar Nica se reintoarce dupa o perioada lunga de accidentare.

Au jucat:  Tufan – Mihai V., Andrei R,  best canadian pharmacy to buy viagra Alexandru P., Francis I., Danny, Iulian A., Traian, Killyan, Minel C., Robert,  Andrei S., Cristi.