Grupa “97 a intilnit duminca o echipa solida, clasata pe podiumul seriei. In pofida calculului hartiei, in care cei de la Milisport porneau net favoriti, in teren lucrurile au stat putin altfel.

A fost o prima repriza echilibrata, in care jucatorii pregatiti de antrenorul Dan Avraham au controlat foarte bine suprafata de joc, inchizand culoarele pentru advdersar si contraatacand periculos. Ocazii putine de ambele parti. A venit insa minutul 35, ultimul al reprizei intai, cand portarul nostru, Ionut Tufan a plonjat  dupa o minge, a aterizat cu ea pe sol, aceasta i-a sarit din maini, Ciprian Radu, la o jumatate de metru a ramas blocat si nouarul lor a impins balonul in poarta – viagra fast no prescription nestanjenit.

Repriza secunda s-a desfasurat de pe aceleasi scenariu, joc echilibrat, ceva mai periculosi cei de la Milisport, dar in minutul 57 putea fi 1-1, insa mingea sutata de Iulian Arteni, dupa o splendida cursa de 25 de metri, a intilnit bara, sus la vinclu, apoi a aterizat in bratele portarului. Zeul fotbalului n-a vrut sa fie egal.

Au jucat: Tufan-Radu, Serban, Radeanu, Ion Francis, Putinei, Videnie, Anton, Arteni, Melinte, Voinea