Lista persoanelor inscrise!

Karate traditional – pentru incepatori si avansati cu 10 RON in loc de 150 RON/abonament luna calendaristica dupa cum urmeaza:

Pot participa incepatori in vederea initierii cat si practicanti avansati de shotokan, wadoryu, shitoryu sau gojuryu.

Program oferta:

  • Grupa A Groupon: luni&miercuri 19.00-20.00 – copii 5-12 ani si > 12 ani&adulti incepatori
  • Grupa B Groupon: sambata&duminica 09.00-10.00 – copii 5-12 ani si > 12 ani&adulti incepatori
  • Grupa C Groupon: sambata&duminica 13.00-14.30 – copii 5-12 ani si > 12 ani&adulti incepatori
  • Grupa D Groupon: luni/miercuri/vineri 20.00-21.30 – centuri colorate orice varsta& incepatori >16 ani

Regulament:

Karate shotokan este unul din stilurile componente ale karate–ului traditional alaturi de wadoryu, shito ryu si goju ryu. Activitatea clubului nostru se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Karate Traditional afiliata la ITKF (International Traditional Karate Federation) si WTFSF (World Traditional Fudokan Shotokan Federation). Pentru mai multe detalii privind istoria karate-ului traditional urmati acest link: http://www.chelsea-bucuresti.com/karate/ce-este-karate/istorie/ Pentru cei interesati avem doua sectiuni in cadrul celor patru grupe din sectiunea program:

· Initiere pentru incepatori persoane adulte si copii cu varsta minima de 5 ani;

· Dezvoltare&performanta pentru avansati in vederea dobandirii de abilitati in autoaparare si performanta sportiva;

Practicantii de karate traditional ale celor 4 stiluri enumerate mai sus care doresc sa faca parte din grupa de performanta a clubului nostru se pot prezenta la sedintele noastre de pregatire in baza voucherului groupon pentru selectie.

Participarea la sedintele de karate se va efectua in tinuta obligatorie constand in kimono alb cu centura aferenta, alba pentru incepatori si culoarea personala pentru avansati. In cazul in care nu aveti kimono puteti achizitiona un karategi cu centura de la receptia clubului nostru in cadrul ofertei speciale.

Aceasta promotie nu prezinta alte cheltuieli.

Promotia este valabila doar pentru perioada lunii februarie 2011.

Voucherele trebuie activate prin completarea campurilor obligatorii si verificarea numelui in sectiune “lista persoane inscrise”. Posesorii voucherelor activate pe site-ul clubului nostru se pot prezenta cu un act de identitae (certificatnastere/CI/BI/pasaport) la receptia clubului unde vor primi un abonament valabil in cursul lunii februarie. Dupa expirarea acestei oferte beneficiarii acestei campanii pot opta pentru oferta speciala de 99 lei/abonament lunar dupa legitimarea in cadrul clubului.

Instructori: Ciprian Haman 1 dan, Alexandru Herghelegiu 1 dan, Elena Vasiloiu Gasca 1 dan.

Antrenor emerit: Constantin Caliman 5 dan.