Chelsea Club Bucuresti a organizat in perioada 23-24 octombrie 2010 cea de a treia editie a trofeului Cupa Micul Fotbalist, cu sprijinul Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si al Asociatiei de Fotbal a Municipiului Bucuresti.

Desfasurata pe durata a doua zile,  pe un timp realmente primavaratic, competitia a adunat la start 12 scoli din sectorul 4 si aproximativ 160 de mici fotbalisti.

Jocurile disputate dupa regulamentul campionatului de minifotbal cu 5+ 1 jucatori in teren si arbitrate de cavaleri ai fluierului desemnati de catre AMFB au fost deosebit de disputate iar numerosii spectatori prezenti, in marea lor majoritate parinti dar nu numai, au aplaudat cu frenezie reusitele combatantilor.

La categoria de varsta 2001-2002 s-a impus Scoala Generala 120, echipa fiind coordonata de prof Angelica Morosanu, urmata de Scoala Generala 189 – prof. Ionela Buzaianu si Scoala 190 – prof. Simona Hangu.

Campionii grupei 1999  au devenit micii fotbalisti ai Scolii Generale 102 pregatiti de reputatul profesor Mihai Tufan, pe locurile urmatoare clasandu-se Scoala Generala nr 189 (prof. I. Buzaianu) si Scoala Generala 97 (prof. Alexandru Gherasoiu).

In final, disputa celor mai mari…mici fotbalisti nascuti in 1997-1998 a dat nastere unui baraj in trei, victoria revenind Scolii Generale 113 (prof. Rodica Stunareanu) pe locul 2 clasandu-se Scoala General 102 (prof. Mihai Tufan) si locul trei Scoala Generala 119 (prof. Doru Hrisafi).

Superbul trofeu transmisibil a revenit in acest an Scolii Generale 102 care a acumult 17 puncte in clasamentul general devansandu-le pe celelalte scoli prin numarul de locuri ocupate la cele patru categorii de concurs.

Cel mai tehnic jucator a fost desemnata Andrei Ghinis nascut in 1999 elev al Scolii Generale 97 si component al grupei 1999 de Dinamo Bucuresti.

Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti a fost reprezentata la acest evenimet de dl consilier Strati Dumitru acesta inmanand impreuna cu organizatorii premiile constand in trofee si diplome.

Aceasta competitie va fi organizata in cadrul campaniei initiate de Chelsea Club Bucuresti „Fotbalul iti poate schimba viata” .

Parteneri: Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Asociatia de Fotbal a Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Partener media:

a  consemnat: Chilom Ioan – director sportiv Chelsea Bucuresti

KPICASA_GALLERY(CupaMiculFotbalist2010)