minichamp2

In acest weekend, pe Stadionul de rugby Arcul de Triumf , Samsung impreuna cu Chelsea Londra au organizat editia 2009 a evenimentului Chelsea Minichamps.La acest eveniment au participat foarte multi copii care au lucrat sub indrumarea a patru tehnicieni de la Academia de Fotbal Chelsea Londra.

minichamp1Scopul acestor evenimente este cel de a promova fotbalul ca mod de recreere si de a face miscare, de a invata sa ne bucuram de viata si de fotbal.
Personal am ramas impresionat de modul in care au reusit sa-I capaciteze pe copii sis a-I implice in atelierele de lucru mai apoi organizand o minicompetitie. La final toata lumea a avut de castigat, participantii primind premii oferite de Samsung.
Duminica copiii prezenti au avut sansa de a fi premiati chiar de Dan Petrescu, care ca si anul trecut a tinut sa participle la acest eveniment.

„Avem nevoie de suporteri sa vina la meciuri. Toata lumea are vina, cei din fotbal, presa, ca gonim spectatorii. Pe unde am jucat am avut specatori. Ca antrenor nu prea ai tragere de inima cand vezi stadionul gol. Ar trebui sa promovam fotbalul, nu sa cautam numai scandal, ca sa atragem copiii sa practice acest sport si spectatorii sa vina la meciuri”, a declarat Petrescu la actiunea Chelsea Samsung MiniChamps pentru Online sport.

De la Chelsea Club Bucuresti au participat 20 de copiii condusi de prof. Dan Nicolae-antrenor coordinator, prof. Tufan Mihai antrenor grupa 1999, prof. Alexandru Gherasoiu –antrenor grupa 2002.

Mai multe informatii legate de acest eveniment pe  www.samsungfootball.ro

KPICASA_GALLERY(Cupa Campionilor 2009)