Duminica 14 decembrie a avut loc editia de iarna a trofeului Cupa Chelsea Indoor la Tir cu Arcul organizata de Chelsea Club Bucuresti sub egida Federatiei Romane de Tir cu Arcul si cu sprijinul: Directiei pentru Sport a Municipiului Bucuresti, Cerob, Normann Romania, Registrul Auto Roman, Sato Imobiliare si BBD Strategy Consulting.

Au participat 45 de sportivi, competitie desfasurandu-se la toate categoriile copii si seniori din calendarul federatiei la arc olimpic, arc traditional si compound.

Pentru rezultatele complete ale acestei competitii dati clik aici .

Desfasurata in Sala de Sport a Scolii Generale 79 aceasta competitie a beneficiat de conditii foarte bune de organizare, fiind prezenti printre noi si domnul Octavian Nae -secretar general al FRTA.

Aceasta competitie a fost arbitrata de arbitrul continental Aurel Robu si supervizata de dl Calin Lupu – presedintele sectiei de tir cu arcul a Clubului Sportiv Chelsea Bucuresti.

In clasamantul pe echipe Chelsea Club Bucuresti si-a adjudecat locul 1 la aceasta competitie cu un total de 61 puncte, locul 2 revenindu-i CS Aktiv Bucuresti cu 24 puncte iar pe locul 3 CS Besta Bucuresti cu 17 puncte.

CLUBUL Copii  10 ani Copii  14  ani Senioare Seniori

TOTAL

CHELSEA  CLUB

14

19

0

28

61  Puncte

C.S. AKTIV

4

0

7

13

24  Puncte

C.S. BESTA

4

0

0

10

17  Puncte

 

KPICASA_ALBUM(chelsea.bucuresti,CupaChelseaIndoorTirCuArcul)