Sambata 24 martie 2007 s-a desfasurat la Bucuresti editia 2007 a trofeului CUPA SAKURA la Karate Traditional, aceasta competitie desfasurandu-se la categoriile copii, cadeti si juniori, fiind totodata un ultim test inainte participarii la Finalele Campionatului National de karate traditional Shotokan Fudokan care vor avea loc la Galati in perioada 29-30 martie.

Competitia s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Karate Traditional si al Directiei Pentru Sport a Minicipiului Bucuresti si au participat 90 de sportivi de la cluburile: COMPET si PETROM din Ploiesti, ASAGI Breaza precum si de la clubul organizator – CHELSEA Bucuresti.

Multumim pe aceasta cale sponsorilor clubului care ne-au sprijinit la organizarea acestui eveniment: CEROB, RADACINI, SATO IMOBILIARE si DADDY’S PIZZA.

Rezultate

 

Editia 2007 a trofeului SAKURA la karate traditional a fost adjudecat de Clubul Sportiv Compet Ploiesti cu un total de 1880 puncte. Clasamentul final a aratat astfel:

  1. COMPET PLOIESTI 1880 puncte
  2. CHELSEA BUCURESTI 1380 puncte
  3. PETROM Ploiesti 1020 puncte
  4. ASAGI BREAZA 700 puncte

Sakura denumirea japoneza pentru cires si florile sale simbolizeaza dragostea, trecerea de la deziluzie la iluminare, natura efemera a vietii: scurta si frumoasa precum floarea de cires. Ciresul este intruchiparea sacrificiului; florea de cires, simbolul delicatetii si sensibilitatii omului, iar petalele florii de cires intruchipeaza persoana care se sacrifica pe sine pentru o misiune sau un ideal al sau.fake rolex

KPICASA_ALBUM(chelsea.bucuresti,20070324CupaSakura)Tag Heuer Replica Watches Swiss