In perioada 21-22 octombrie 2006 s-a desfasurat la Sala de Sport a Scolii Generale nr 79 Bucuresti editia 2006 a trofeului Cupa Fujiyama la karate traditional, eveniment organizat in parteneriat cu Directia pentru Invatamant a Sectorului 4 sub egida Federatiei Romane de Karate Traditional si finantat de Directia pentru Sport a Municipiului Bucuresti in cadrul programului national Promovarea Sportului de Performanta.

Au participat 7 cluburi: Conpet Petrolul Ploiesti, Petrom Ploiesti, Asagi Breaza, Karate Traditional Eforie, Tetsui Craiova, Roxi Dojo Bucuresti si Chelsea Club Bucuresti.

La acest eveniment am avut placerea de ai avea ca invitati pe Alteta Sa Principele Radu de Hohenzollern Veringen din parte Casei Regale a Romaniei, Excelenta Sa Domnul Ambasador Mihnea Constantinescu din partea Guvernului Romaniei, dl Liviu Mocanu Director General Adjunct al Directiei de Invatamant a Sectorului 4, Sensei Dan Stuparu 7 dan Presedintele Federatiei Romane de Karate Traditional, dl Paul Daniel Director General al Directiei Pentru Sport a Municipiului Bucuresti, alte persoane oficiale. Aceasta editie a trofeului Cupa Fujiyama a fost adjudecata de Clubul Sportiv Conpet Ploiesti cu un total de 3511 pct.

Clasament Final pe echipe:

  1. Conpet Petrolul Ploiesti – 3511 pct
  2. Chelsea Bucuresti – 2097 pct
  3. Petrom Ploiesti – 855 pct
  4. Asagi Breaza – 511 pct
  5. Karate Traditional Eforie 502 pct
  6. Roxi Dojo Bucuresti – 493 pct
  7. Tetsui Craiova – 209 pct

Rezultate finale aici.

Desfasurata intr-un veritabil spirit de fair play aceasta competitie s-a dovedit a fi un binevenit test in vederea participarii in urmatorul wechend la Finalele Campionatului National de Karate Traditional si a editiei a XIII a a Trofeului Cupa UAMT Oradea.

Totodata publicul numeros si sportivii din grupele de initiere au avut sansa sa urmareasca pe tatami sportivi membri componenti ai loturilor nationale care vor reprezenta Romania la Campionatele Europene de Karte Traditional Shotokan Fudokan care vor avea loc la Benevento Italia in perioada 22-27 noiembrie 2006. Acest lot va fi completat si definitivat dupa desfasurarea Finalelor CN de la Oradea. Multumim pe aceasta cale sponsorilor: Coca Cola HBC Romania, si firmelor CEROB, Sato Imobiliare, Radacini Motors dar nu in ultimul rand Companiei Tria’s Amway SRL pentru aranjamentele florale si decoratiuni.

KPICASA_ALBUM(chelsea.bucuresti,20061022CupaFujiyama)