In perioada 16-18 iunie 2006, au avut loc la Cluj Napoca, Finalele Campionatului National de Karate Traditional – Copii, eveniment la care au participat 350 sportivi de la 34 cluburi.

Chelsea Club Bucuresti a participat la aceasta competitie cu un nr de 10 sportivi : Nechita Alexandra, Carmaciu Justina, Carmaciu Mara, Carmaciu Oana, Grecu Maria, Badea Andreea, Marinescu Ana Maria, Dutu Andreea, Tutui Aleandru si Mircia George.

Desi la prima participare la Finalele unui Campionat National (anul trecut nereusind calificarea) sportivele Nechita Alexandra, Carmaciu Iustina si Carmaciu Mara au reusit sa-si adjudece titlu de campion national la proba kata echipe feminin C3. Efortul si munca lor au dat rezultate. Mai mult decat atat, Nechita Alexandra a reusit sa castige si medalia de aur la kata individual la categoria C4. Tot aproape de podium dar pe locul 4 au fost si Tutui Alexandru si Mircia George la proba enbu masculin C1. Alte rezultate : Grecu Maria si Tutui Alexandru loc 5 la enbu mixt C1, Mircia George si Carmaciu Oana locul 6 enbu mixt C1.

Sponsori : CEROB, RADACINI, TOPCARS PIPERA.

KPICASA_ALBUM(chelsea.bucuresti,20060618FinaleleCMdeKarateTraditionalCopii)